Revolut se lansează pe piaţa din SUA

B.F.
Bănci-Asigurări / 22 octombrie 2019

Revolut se lansează pe piaţa din SUA

Mastercard (MA) şi Revolut au anunţat astăzi un nou parteneriat prin care urmează să lanseze primele carduri pe piaţa americană până la final de an, ca parte din extinderea parteneriatului dintre cele două companii, ce presupune emiterea cardurilor în oricare piaţă din lume unde Mastercard este acceptat. Mastercard şi Revolut au construit o relaţie solidă încă de la lansarea fintech-ului londonez în 2015, care include şi participarea în programul de accelerare al reţelei, Start Path, se arată într-un comunicat de presă trimis Redacţiei noastre

Mastercard şi Revolut s-au bucurat împreună de un real succes pe teritoriul Europei, acolo unde furnizează clienţilor servicii financiare revoluţionare, de la gestionarea zilnică a finanţelor până la schimburi valutare unice pe piaţă. Prin anunţul de astăzi cele două companii confirmă faptul că se vor alia pentru emiterea a cel puţin 50% din totalul cardurilor existente şi viitoare în Europa.

Nik Storonsky, fondator şi CEO Revolut a declarat : "Ca partener în lansarea Revolut, Mastercard a contribuit întotdeauna în mod esenţial la succesul nostru, iar parteneriatul pe care îl demarăm astăzi ne va permite să atingem obiectivul ambiţios de a oferi servicii financiare şi soluţii de plată inovatoare oamenilor din întreaga lume. Lansarea în Statele Unite ale Americii este un moment deosebit de important pentru noi şi suntem încântaţi că Mastercard va fi partenerul nostru principal în acest demers".

Extinderea sferei de influenţă a Revolut la nivel internaţional va permite unor milioane de oameni să beneficieze de amprenta globală de acceptare a Mastercard şi de serviciile financiare revoluţionare ale Revolut."

Parteneriatul presupune şi adoptarea de către Revolut a unei serii de tehnologii Mastercard de ultimă generaţie ce vizează produse şi servicii, prioritară fiind susţinerea platformei Mastercard Send.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb