TEODOROVICI, DESPRE JIGNIREA LUI CÎŢU: Eu îmi asum ce spun, nu mă ascund după funcţie

P.E.
Politică / 14 martie 2019

Eugen Teodorovici (Sursa foto: Twitter)

Eugen Teodorovici (Sursa foto: Twitter)

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, susţine că ieşirea sa la adresa senatorului liberal, Florin Cîţu, a avut loc în contextul în care la dezbatere se spuneau "nu doar minciuni", ci se făceau acuzaţii grave, "total nejustificate".

Teodorovici adaugă că este genul de om care spune ce are de spus şi îşi asumă afirmaţiile, dar putea să folosească "ceva, anumite ghilimele, în exprimarea mea ca să poată înţelege exact ce am vrut să spun".

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a justificat, ieri seară, într-o emisiune la Antena 3, ieşirea sa la adresa liberalului Florin Cîţu, spunând că aceasta a avut loc în contextul în care la dezbaterea din Parlament se spuneau "nu doar minciuni, sunt acuzaţii foarte grave total nejustificate".

Întrebat dacă răspunsul la aceste acuzaţii cu apelative precum "urât şi prost" este cel mai adecvat, Teodorovici a răspuns: "Nu, categoric, puteam să folosesc ceva, anumite ghilimele, în exprimarea mea ca să poată înţelege exact ce am vrut să spun".

"Eu sunt genul de om care totuşi îmi asum ceea ce spun şi care nu vreau să mă dau aşa, să mă ascund după funcţie, poziţie, când am de spus ceva, să ştiţi că spun, sunt responsabil de funcţia pe care o ocup, şi nu fac excese şi nu încalc nici legal, nu înseamnă că ce am spus sau felul în care am acţionat... Nu spun asta pentru a-mi justifica mie ieşirea mea, dar sunt convins că şi dumneavoastră aveţi astfel de trăiri, dar nu vă manifestaţi", a spus Eugen Teodorovici.

El a precizat că şi-ar fi dorit ca o problemă importantă precum bugetul ţării în Parlament "să se discute strict pe un astfel de subiect".

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Chiparosule, chiar numele tau ar trebui pus intre ghilimele pentru ca este sinonim cu mitocania.

    1. Pt nenea care tot o da cu 'chiparosul'...ca am vazut ca tot te repeti numai ca nu spui nimic inteligent. S-a blocat placa. Te inteleg ...se mai intampla..iti recomand o vizita la psiholog...vreo 10 sedinte macar. Si numai sa ai noroc sa nu dai peste un psiholog millenialist ...ca asta intai iti spune ca ai dreptate si dupa aia te mai taxeaza vreo 30 sedinte ca sa-ti spuna ca ai dreptul sa iesi in strada sa strigi ca ai dreptul sa fii ' bolnav'...si abia dupa ce-ti epuizezi energia si resursele si te gandesti sa emigrezi iti va spune ca de fapt tu ai un blocaj emotional si ca realitatea e putin diferita.

      troll nenorocit, ia 2 banuti de la psd si gata, ai muncit suficient. chiparos ramine

      Inca un Chiparos marca PSD.

      Mai aveti multi Chiparosi in partid? 

      chiparos se scrie chiparos se siteste, se tot umbli cu sioara vopsita monsieur?

    D-na Dancila, sunteti multumita de prestatia acestui "membru al Guvernului"?

    1. chiparosului se spune, nu membru

      Da, d-na Vasilica Viorica este multumita de acest guvern de chiparosi. Sunt toti "unul si unul", inteligenti precum lemnul de chiparos. Un guvern de bate (ar trebui sa intre in dotarea jandarmilor).

    A greșit cum a spus-o, dar nu cred că a greșit ce a spus. Bravo lui că nu face greșeala mortală a multor demnitari care se feresc sa spună unor lucruri pe nume pentru că nu e politically corect. De asta a câștigat Trump in America și încă unii prostănaci încă își mai mângâie degetele fripte de ce a câștigat. Pentru că oamenii au nevoie de lideri care în primul rând să se raporteze la realitate, nu sa spună minciuni frumoase și să păcălească timpul oamenilor prin a nu face nimic.

    1. Nici America nu este perfecta si mai greseste si ea uneori.

      Numai un chiparos poate sa-l considere pe Trump un model si pe Teodorovici demnitar. 

      ca ai folosit si tu un cuvant auzit pe la altii, data viitoare sper sa fii in stare sa stii si ce inseamna. dar asta inseamna sa gandesti, pana acum esti doar o dovada trista a spalarii pe creier, anonimule!

      Singurul creier spalat este al tau. Ti l-a spalat Latrina 3. Oamenii inteligeni nu au nevoie de Latrina 3 sa gandeasca in locul lor si nici nu accepta postura de sclav (asa cum o fac PSD-istii si sustinatorii lor care pupa dosul marelui penal Dragnea).

      Pentru că așa arată prostia ca tine, scoate capul în față, nu știe să tacă. Poți să crezi că nu am votat psd in viața mea? Doar cu PNL. Iar la antena 3 nu mă uit, dar fii liniștit că nu mă uit nici la Realitatea sau pe unde ești tu spălat pe creier. Că toți vorbiți la fel, de asta sunteți ușor de recunoscut, chiar dacă ați vrea sa rămâneți anonimi. Somn ușor, dragă trol!

    chiparosule nu am am vazut sa iti asumi bugetul prin semnatura. minti cum respiri chiparosule

    Cîţu spune neadevaruri ca e de la ... opozitie. Si e carne de tun.

    Dar primarul Negoita? Coleg de partid cu "afresorul"? Pe e de ce l-a luat pe sus? 

    Si Negoita minte? 

    De ce nu isi asuma Orlando pe semnatura bugetul ?

    Daca stie ca totul este .... bine? 

    1. NU NE MAI JIGNITI , TOVARASUL !!! CE DACA ARE FIGURA DE LUP BLOND ? E LUPULETUL NOSTRU !!! CE DACA VORBESTE 1000 DE CUVINTE GARLA , DIN CARE PUTINI , INTELEG CEVA , IN LOC DE 10 CUVINTE MAI RARE , SI MAI LA OBIECT ? NOI , L-AM PUS ACOLO , CA SA VA ZAPACEASCA !!! CE DACA MAI CALCA IN STRACHINI , DIN CAND , IN CAND ? E SI EL OM !!! CINEVA , PRINTRE ALTELE , L- AR FI FACUT , BOU !!! O FI BOU !!! DA-I BOUL NOSTRU !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb