1.239 de posturi în minus, în instituţiile publice de tineret şi sport

C.P.
Politică / 29 iulie 2010

Guvernul a continuat procesul de restructurare cu unele decizii în ceea ce priveşte Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Astfel, prima decizie se referă la fuzionarea direcţiilor judeţene de sport şi a direcţiilor judeţene de tineret, astfel încât din totalul de 1.920 de posturi din toate direcţiile judeţene şi a municipiului Bucureşti, rămân 1350.

"În acelaşi timp, economiile care se realizează prin această fuziune sunt reprezentate şi de faptul că în anumite locuri se plătesc două chirii, o chirie pentru un sediu al Direcţiei Judeţene de Sport şi o altă chirie pentru Direcţia Judeţeană de Tineret. Prin acest lucru avem economii şi la acest capitol", a subliniat ministrul Funeriu.

A doua hotărâre adoptată în acest domeniu priveşte reducerea aparatului administrativ al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, atât din structura centrală, cât şi din instituţiile subordonate Autorităţii Naţionale pentru Tineret şi Sport.

În structura centrală, reducerea se face de la 202 posturi (dintre care 195 erau ocupate) la 165 de posturi.

De asemenea, se fac reduceri de posturi şi de la casele de cultură ale studenţilor, cluburi sportive şi complexuri sportive naţionale.

În total, în Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, direcţiile judeţene de tineret şi sport, respectiv a municipiului Bucureşti, în casele de cultură ale studenţilor, cluburi sportive şi complexuri sportive naţionale s-a realizat o reducere de 1.239 de posturi.

"Economiile care se fac prin această reducere a posturilor sunt de aproximativ 9 milioane de lei până la sfârşitul acestui an şi de 27,5 milioane de lei anual. Pentru a trage linie, iniţial au fost 4.765 de posturi, s-au redus 1.239 de posturi şi astăzi sunt 3.526 de posturi. Deci, o reducere cu aproximativ 25% a numărului de posturi", a declarat ministrul Educaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb