Activ Property Services a împlinit 30 de ani de existenţă şi aşteaptă venituri de 1,5 milioane euro în 2023

G.D.
Companii / 15 februarie 2023

Cosmin Dinu, managerul departamentului de proprietăţi industriale

Cosmin Dinu, managerul departamentului de proprietăţi industriale

Activ Property Services a împlinit in această luna 30 de ani de existenţă şi raportează o cifra de afaceri în creştere cu 35% faţă de anul anterior, consolidandu-şi poziţia în Top 10 companii de profil la nivel naţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în anul 2022, compania cu sediul central în Bucuresti şi două sedii regionale la Timişoara şi Cluj-Napoca, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,15 milioane euro. Veniturile pentru anul 2022 au provenit din (40%) activităţi legate de închirierea spaţiilor de birouri, (30%) închirierea spaţiilor industriale, (20%) a rapoartelor de evaluare şi servicii de consultanţă şi (10%) închirierea spaţiilor comerciale.

"În 2022 am continuat eforturile de a consolida departamentele companiei şi de a creşte productivitatea per angajat, înregistrând o creştere în special în segmentul de închirieri birouri şi proprietăţi industriale" declară Razvan Gheorghe, fondatorul şi managerul Activ Property Services.

"Portofoliul nostru include un număr de peste 500 de clădiri de birouri la nivel naţional, cu un total de peste 4 milioane m², pentru care reprezentăm proprietarii" declară Florian Gheorghe, managerul departamentului de birouri. Portofoliul cuprinde principalele clădiri de clasa A şi B din Bucureşti (410), Cluj-Napoca (40), Timişoara (25), dar si din alte orase (Braşov, Constanţa, Sibiu, Oradea etc.). Principalele domenii care ne contactează pentru închirierea de spaţii de birouri sunt companiile de IT&C, domeniile liberale (avocatura, consulţanţa), farma şi operatori medicali, R&D, comerţ.În ceea ce priveşte zona industrială, portofoliul companiei include un număr de aprox. 300 de hale individuale şi parcuri industriale în principalele pieţe industriale de la nivel naţional, însumând aproximativ 5 milioane m²" declară Cosmin Dinu, managerul departamentului de proprietăţi industriale.

"În aceşti 30 de ani de activitate, compania noastră a traversat numeroase perioade de creştere şi variaţii ale pietei, schimbări de brand şi acţionariat, având însă avantajul menţinerii pe termen lung a liderilor în jurul cărora s-a dezvoltat firma." spune Razvan Gheorghe. Timp de 20 de ani, între 1995 si 2016, compania noastră a fost birou afiliat şi apoi biroul direct al Cushman & Wakefield în Romania, ulterior compania intrând în parteneriat cu GVA Woldwide, iar din 2020 fiind parte a reţelei internaţionale de consultanţi în segmentul comercial TCN Worldwide.

Compania noastră a intermediat numeroase tranzacţii majore, printre care amintim închirierea spaţiilor de retail ale Jumbo (11.180m2) din West Park Bucuresti, H&M la Winmarkt Râmnicu Valcea (2.500 m2) sau Lensa la parterul clădirii U-Center 1 (900 m2), închirieri de spaţii de birouri precum Renault Technologie (13.900 m2), Continental (7.7.00 m2) sau Tech Mahindra (2.900 m2).

Printre principalele tranzacţii din ultimii ani în sectorul industrial, putem aminti: 2020 - Huf Arad - 20.000 mp, 2022 - Farplas Automotive Piteşti - lease 6.250 mp sau SLS Cargo Bucuresti extindere - 7.500 mp."

Consolidarea birourilor Nokia (fost Alcatel) din Timişoara într-un singur sediu reprezintă una dintre tranzacţiile speciale de birouri realizate de compania noastra în ultimii ani, însumând o suprafaţă totală de birouri de 27.000 m2. Noul campusul Nokia a luat naştere printr-o serie de tranzacţii de închiriere şi expansiune intermediate în perioada 2015-2018 de Felicia Vasiu, managerul biroului nostru din Timişoara.

La 30 de ani de la înfiinţare, compania este în plin avânt de creştere a cotei de piaţa şi de consolidare a principalelor departamente în jurul unor echipe întinerite, dezvoltate în jurul membrilor fondatori. Compania estimează o cifră de afaceri de 1,5 milioane euro pentru anul 2023, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb