Agra Asigurări estimează pagube în valoare de 15 milioane de lei în urma grindinei din judeţul Timiş

D.R.
Miscellanea / 14 iulie 2023

Agra Asigurări estimează pagube în valoare de 15 milioane de lei în urma grindinei din judeţul Timiş

Judeţul Timiş a fost afectat din nou joi seară de un puternic fenomen de grindină, precipitaţii abundente şi furtună, care au produs pagube majore în sectorul agricol, informează un comunicat de presă al companiei Agra Asigurări.

Compania Agra Asigurări, liderul naţional în domeniul asigurărilor agricole, estimează daune de peste 15.000.000 de lei la nivel regional. În total, peste 25.000 de hectare au fost afectate de acest fenomen devastator, în seara de joi, 13 iulie. Cele mai afectate culturi sunt floarea-soarelui, grâul şi rapiţa, care au suferit daune semnificative în urma căderii de grindină. Au fost înregistrate daune şi la nivelul altor culturi, precum cele horticole sau la nivelul instalaţiilor de acoperire pentru sere şi solarii.

"Echipele noastre de evaluatori au fost mobilizate de urgenţă şi se află deja pe teren, acordând asistenţă şi sprijin fermierilor. Estimările preliminare indică faptul că pagubele înregistrate la nivel regional pe teren arabil se ridică la suma de 15 milioane de lei. Ne angajăm să acordăm asistenţă promptă şi eficientă. Soluţionarea rapidă a cererilor de despăgubire reprezintă acum o prioritate de maximă importanţă pentru echipa Agra Asigurări", a declarat Horia Lupu, directorul companiei Agra Asigurări.

Potrivit datelor oficiale furnizate de Autoritatea Naţională de Meteorologie şi avertizările de cod roşu şi portocaliu, judeţul Timiş şi zonele din împrejurimi au fost afectate în ultimele zile de multiple episoade de grindină, care au produs pagube semnificative la nivelul culturilor agricole. Localităţile cele mai afectate sunt Grădinari, Lătunaşi, Jamu Mare, Gataia, epicentrul fiind în zona localităţilor Denta şi Gherman. De asemenea, au fost înregistrate pagube şi comunele Ghilad şi Livezile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb