ALERT Simona Halep a pierdut finala de la Australian Open

A.S
Sport / 27 ianuarie 2018

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

El Pais: Nike îi oferă Simonei Halep 1,3 milioane de euro pe an

Actualizare 14:00 Simona Halep: "Poate a patra oară va fi cu noroc. Sper să ne revedem la anul, din nou în aceeaşi fază"

Simona Halep a declarat, astăzi, după finala Australian Open, că speră ca a patra oară să reuşească să obţină un titlu de Grand Slam, după ce a fost învinsă la Melbourne, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4, de Caroline Wozniacki.

În cadrul ceremoniei de premiere, Simona Halep a declarat: "Nu uşor să vorbesc acum. Caroline a jucat minunat. îi felicit echipa şi pe tatăl ei, a făcut lucruri minunate. A fost un turneu minunat. Sunt tristă, nu am putut câştiga azi, dar am mulţi ani în faţă şi sigur voi mai fi aici. E păcat că nu am reuşit a treia oară, dar poate a patra oară va fi cu noroc. Sper să ne revedem la anul, din nou în aceeaşi fază"

(D.I)

------------

Actualizare 13:25 Simona Halep a pierdut a treia finală de Mare Slam a carierei

După aproape 3 ore de joc, Simona Halep a cedat în faţa danezei Caroline Wozniacki, scor 7-6(2), 3-6, 6-4.

Halep a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de astăzi urmând a fi noul lider WTA.

(D.I)

----------

Actualizare 12:15 Simona Halep, acuzând probleme fizice, a egalat scorul seturilor din finala Australian Open, 6-7 (2), 6-3

Vizibil afectată fizic, Simona Halep a egalat scorul la seturi, 6-7 (2), 6-3, din finala de la Australian Open, pe care o dispută cu daneza Caroline Wozniacki.

Halep a servit mai bine la începutul setului secund decât a făcut în primul, a condus cu 1-0, apoi cu 2-1, după un ghem în care a salvat patru mingi de break. La 2-2 şi 40-15, românca i-a cerut arbitrului de scaun intervenţie medicală. Ea a reuşit să câştige ghemul şi să conducă, scor 3-2, pe tabelă, apoi, în pauza ce a urmat, medicul turneului i-a luat tensiunea jucătoarei române, care a revenit pe teren după 3-4 minute de pauză.

Wozniacki a egalat la 3, dar Halep, deşi afectată fizic, a lua din nou conducerea şi, mai mult, a reuşit primul break al setului secund, ducând scorul la 5-3. În ghemul următor, în care s-a aflat la sevrviciu, a revenit de la 15-40, a avut apoi două mingi de set ratate, a mai salvat o a treia minge de break, înainte de a lua setul, cu 6-3, după o oră şi 38 de minute de la start

Halep a cerut pauză de vestiar înaintea decisivului.

Oficialii turneului Australian Open au decis o pauză de zece mintue, înaintea decisivului finalei.

(D.I)

--------------

Actualizare 12:00 Simona Halep a cerut asistenţă medicală, la 6-7 (2), 3-2

Halep a servit mai bine la începutul setului secund decât a făcut în primul, a condus cu 1-0, apoi cu 2-1, după un ghem în care a salvat patru mingi de break.

Halep a servit mai bine la începutul setului secund decât a făcut în primul, a condus cu 1-0, apoi cu 2-1, după un ghem în care a salvat patru mingi de break. La 2-2 şi 40-15, românca i-a cerut arbitrului de scaun intervenţie medicală. Ea a reuşit să câştige ghemul şi să conducă, scor 3-2, pe tabelă, apoi medicul turneului i-a luat tensiunea jucătoarei române, care a revenit pe teren după 3-4 minute de pauză.

(D.I)

----------

Actualizare 11:25 Simona Halep pierde primul set, după tie-break; 7-6 pentru jucătoarea din Danemarca

Simona Halep a pierdut, cu scorul de 6-7 (2), primul set al finalei Australian Open, pe care o dispută cu daneza Caroline Wozniacki. Halep a revenit de la 2-5, dar nu a reuşit să câştige setul.

Extrem de mobilă, Wozniacki a început bine meciul, a fost mai agresivă decât de obicei, cu serviciu sigur şi cu minigi eficient plasate către liniile terenului, mai ales cu reverul. Halep a încercat şi ea să fie ofensivă, dar a fost mai puţin precisă. Românca a corectat întâi serviciul, apoi mişcarea ei în teren, a punctat cu lovitura de dreapta, echilibrând jocul, cu o evoluţie din ce în ce mai consistentă

Daneza a făcut break, la 1-0, apoi s-a desprins la 3-0, înainte ca Halep să reuşescă un ghem bun cu serviciul, câştigat la 0. De la 1-3 s-a mers cu serviciul până la 3-5, când Woznaicki, care a condus şi cu 5-2, nu a mai fost atât de precisă ca până atunci. Pe fondul greşelilor rivalei, dar şi al jocului ei din ce în ce mai bun, Halep a reuşit break-ul, consolidat imediat, egalând la 5.

Setul a ajuns apoi în tie-break. Cu două mini-break-uri, Wozniacki s-a impus cu 7-2, câştigând setul cu 7-6, după 50 de minute de joc.

(D.I)

------------

Simona Halep, a declarat, ieri, că este relaxată şi va da totul în finala de sâmbătă a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki. "Mă simt bine. Sunt un pic obosită din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar mă simt bine, sunt relaxată, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum aştept să mă antrenez un pic pentru a simţi mingea. Aştept cu nerăbdare să joc mâine, să mă bucur de finală şi să mă concentrez pe mine, pentru că lucrul cel mai important este să îmi fac jocul meu'', a afirmat Halep, citată de site-ul WTA, potrivit Agerpres.

Halep a comentat şi felul în care se simte în comparaţie cu parcursurile pe care le-a avut până în finalele de la Roland Garros, în 2014 şi 2017: "E diferit. Mă simt diferit. Nu mai resimt presiunea. Din punct de vedere emoţional poate e la fel. E un meci mare, e o zi importantă mâine. Dar încerc şi simt că pot să îl tratez ca pe un meci normal. Dacă se va întâmpla, bine, dacă nu, sunt sigură că dacă voi continua să muncesc la fel voi mai avea astfel de oportunităţi în viitor. Voi da tot ce am şi cu siguranţă voi fi împăcată după aceea, indiferent de rezultat. Am spus în discursul de la Roland Garros şi iată sunt din nou într-o finală de Grand Slam. Dacă voi continua să muncesc la fel şi dacă sunt motivată să cresc de la o zi la alta voi mai avea astfel de meciuri, de momente".

Constănţeanca de 26 de ani s-a referit şi la nivelul său crescut de agresivitate în joc: ''M-am schimbat. Sunt mai bună decât la Roland Garros. La French Open, chiar dacă toată lumea a spus că nu am riscat, că nu am încercat să atac punctele, aceea a fost limita mea la acel moment. În opinia mea, am făcut tot ce am putut în acel meci, dar nu am reuşit mai mult din cauza părţii emoţionale şi poate din cauza jocului. Nu am avut forţa mentală că trebuie să risc sau iau iniţiativa. Acum sunt mai bine. Am lucrat la asta. Cred că nu îmi mai e teamă că pierd, refuz să pierd. Refuz să cred că adversara poate fi mai bună decât mine la unele capitole pe teren. Din acest motiv am pus limita foarte sus la fiecare meci pe care îl joc".

Simona Halep va juca astăzi în finală la Australian Open purtând o ţinută comandată pe internet, are acum o ofertă de la Nike de 1,3 milioane de euro pe an, informează El Pais.

"Nike îi oferă 1,3 milioane de euro pe an, dar Halep continuă deocamdată în faimoasa sa rochie roşie. Este numărul unu pe teren, dar din punct de vedere financiar este în urma mai multor jucătoare", scrie jurnalul spaniol, citat de News.ro.

Simona Halep s-a despărţit la sfârşitul anului trecut de Adidas, cu care colabora din 2014 şi de la care primea un milion de euro pe an. Potrivit presei, ajunsă pe primul loc în ierarhia WTA, Halep a cerut renegocierea contractului, însă firma germană a refuzat.

De la începutul acestui an, Halep a purtat la competiţii o rochie roşie comandată de pe un site din China. Înaintea Australian Open, sportiva a anunţat că nu se grăbeşte în privinţa partenerului tehnic. "Nu am contract acum. Încă nu sunt cu brand pe ţinută. Vreau să mă asigur că voi alege ce îmi place şi că brandul mă place pe mine. Este foarte important să am o ţinută frumoasă şi să mă simt bine în ea. Astfel că nu mă grăbesc. Voi aştepta", a precizat ea atunci.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep, locul I WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, va avea loc, astăzi, de la ora 10.30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bre,astia de la Nike,1,3 mil de $ sunt bani de seminte.Mi - ar fi si rusine sa ofer unui nr 1 mondiala o suma atat de mica.Lasa,ca o sa o luati in freza peste cateva ore,dupa ce Simona va castiga AO iar alte firme de echipament,sa o spunem pe aia dreapta,mai serioase,care isi respecta blazonul,ii vor pune contracte Simonei cu 2 cifre iar voi o sa ramaneti de toata ocara publica ....

    Succes,Simona! Oricum vei juca si indiferent pe ce loc mondial vei fi vreodata ,prin absurd,si in primele 100 de jucatoare,voi ramane si singurul tau suporter....Sunt fericit cand vad cum joci,e o placere,sunt si mai fericit ca ai o mentalitate de invingatoare.Bravo! Tu,pentru mine,ai castigat,deja,finala... 

    1. "...nr 1 mondial...""

      ......Emotionant...si frumoase aprecieri...sunt deacord ca este MARE luptatoare si merita toate aprecierile de bine.

      Nu sunt bani de seminte, nike are multi sportivi sponsorizati si e vb.si de vizib.lor. ex un campion american e vedeta pe o piata cu megavanzari , de asemenea un fotb.de la manch.sau real madrid, popular in Asia , o mega piata va putea cere bani mai multi decat Halep. Poate ramane o vreme cu rochita rosie de pe internet. Sportul e una, marketingul alta si lacomia lui Halep-senior alta

      Orice jucator vrea sa castige cat mai mult in cariera si ,eventual,si dupa.E ceva normal,nu e lacomie.In orice negociere , fiecare incearca sa obtina cat mai mult.Nike nu stie sa faca marketing lui Halep.Vrea doar sa ia nu stiu ce jucator arhicunoscut,dintr o piata mare si atat....Repet,suma oferita e derizorie.Si imi place pozitia ei ferma,asa cum a facut si Novak,a jucat ani la rand,castigand Grand Slam dupa Grand Slam,dar nu a semnat pentru sume de toata jena.

    Bravo

    Eram sigur ca va cistiga!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb