ALINA GORGHIU: "Consiliul Legislativ ne-a comunicat că a avizat negativ republicarea Legii audiovizualului"

S.B.
Politică / 10 octombrie 2022

"Consiliul Legislativ ne-a comunicat că a avizat negativ republicarea Legii audiovizualului"

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a declarat luni că Consiliul Legislativ le-a comunicat că a avizat negativ republicarea Legii audiovizualului, dat fiind dat că aceasta cuprinde tot felul de modificări, completări, norme de trimitere, devenind o operaţiune imposibilă, informează news.ro.

Conducerea Senatului a decis, astfel, înfiinţarea unui grup de lucru format din reprezentanţi din fiecare grup parlamentar, CNA, comisia de cultură pentru o nouă lege audiovizualului.

Alina Gorghiu a afirmat că uUn lucru foarte important votat în Biroul Permanent al Senatului porneşte de la un memorandum intern pentru republicarea Legii audio-vizualului 504/2002.

"Vorbim de un memorandum care a pornit de la un lucru care mie, personal, nu mi s-a mai întâmplat de când sunt senator, anume Consiliul Legislativ ne-a comunicat că a avizat negativ republicarea Legii audio-vizualului, dat fiind că aceasta cuprinde tot felul de modificări, completări, norme de trimitere, devenind o operaţiune imposibilă, ca să nu spun una complexă şi dificilă, de republicare în Monitorul Oficial", a spus Gorghiu.

Senatoarea PNL a arătat că "cei de la Consiliul Legislativ le-au transmis că anterior republicării este necesară actualizarea, reanalizarea, corelarea normelor cu noile prevederi pentru a nu fi afectată securitatea juridică a reglementării, motiv pentru care a opinat că în loc de republicarea Legii 504/2002 o nouă soluţie legislativă optimă ar fi abrogarea acesteia şi înlocuirea ei cu un nou act normativ în domeniu".

"Constituim, ca urmare a hotărârii Biroului Permanent, un grup de lucru format din reprezentanţi din fiecare grup parlamentar, CNA, comisia de cultură pentru o nouă lege aaudiovizualului", a anunţat Gorghiu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Alina gorghiu presedintele senatului? Gurile rele spun ca ar fi o marlanca din tecuci care a candidat pe listele pnl timisoara pt ca la tecuci se voteaza 99,9% psd. Sa vedem unde va candida in 2024 pt ca nu cred ca pnl va mai face pragul. De ce ? Pai in 2007 pnl condus pe atunci de bulangiul tariceanu ia scos de la guvernare pe cei de la pd si a condus un guvern minoritar cu sprijin psd. Apoi in 2012 pnl s-a casatorit cu psd lund numele de familie USL. In 2021 dupa doar 9 luni de guvernare cu usr cei de la pnl prin mana lui citu la demis pe ministrul justitiei stiind ca acest lucru va duce la ruperea coalitiei. In acest mod pnl a ajuns sa guverneze din nou alaturi de psd . Mai exista pnl? Din ce se vede nu. Actualmente avem partidul unic, partidul stat numit PSDPNL. Partidul unic a luat fiinta dupa ce o adunatura de borfasi au furat sigla adevaratului pnl si au dus-o la psd . Prin casatoria cu psd sigla pnl a devenit inutila deci a fost data la casare. Imi vine sa-mi amputez mana cu care am pus stampila pe jigodia iohhanis si pe borfasii de la pnl. La alegerile urmatoare voi vota usr pt ca sunt onesti si cinstiti . Acum o saptamana usr a fost singurul partid care a votat impotriva majorarii salariilor pt primari ,presedinti cj ,consilieri locali si judeteni . Coalitia toxica psdpnl, udmr si aur au votat pt majorare cu 50%. In aceasta saptamana coalitia toxica a propus majorarea impozitelor sitaxelor locale cu .....ati ghicit 50% . Ce au facut borfasi de l psdpnl,udmr si aur ? Au majorat salariile la alesi locali pt ca acstia sa-i scoata pe romani la vot si sa le indice si cu cine sa voteze. Concluzionand putem spune fara sa gresim ca actuala coalitie toxica vrea sa castige alegerile din 2024 pe banii nostri . In plus de aceasta actuala coalitie toxica isi cosmetizeaza imaginea prin televiziunile toxice rtv antena 3,, etc . Despre alina gorghiu ce sa zic...face parte din echipa castigatoare ???

    1. sint de accord cu cele spuse de tine , dar uiti un lucru , usr critica ce au facut . daca tu ai uitat , eu nu am uitat vv voiculescu , Moldovan care voia sa jucam fotbal cu masca , mihaila , ghinea macovei ,ciolos , barna , incearca altceva , daca nu esti membru usr !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb