ARAFAT: "Sunt persoane care îndrăznesc să prezinte documente false la intrarea în ţară"

J.P.
Miscellanea / 3 august 2021

"Sunt persoane care îndrăznesc să prezinte documente false la intrarea în ţară"

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a susţinut că există un adevărat "fenomen" legat de persoanele care prezintă la graniţă certificate false de vaccinare antiCovid sau trecere prin boală. Pe numele multor persoane a fost întocmit dosar penal pentru fals şi uz de fals.

"Noi avem acum un fenomen cu care ne confruntăm. La intrare în ţară sunt persoane care îndrăznesc să ne prezinte, la DSP şi la Frontieră, să prezinte documente false. Deja sunt mai multe dosare penale întocmite de Poliţie. Deci oameni care au prezentat documente false de vaccinare sau de trecere prin boală sau de testare. Acest lucru este extrem de grav pentru că oamenii ăştia vin din zone roşii chiar. Când vii în ţară şi eşti în stare chiar să prezinţi un document fals, înseamnă că nu te interesează nimic, înseamnă că tu vii şi eşti dispus să răspândeşti boala, să răspândeşti totul. Vii dintr-o zonă unde varianta Delta e la maxim, vii în România unde stăm bine, prezinţi un certificat fals, nu eşti vaccinat, nu eşti trecut prin boală, probabil să fii şi pozitiv şi să vii să stai în familie şi să spui că eu i-am şmecherit la graniţă, am trecut şi nu mai trebuie să stau în carantină. Acest lucru este foarte grav", a declarat Raed Arafat, la Digi24, luni seara, potrivit news.ro.

Raed Arafat a dat un exemplu cu un avion venit în România, din Marea Britanie, în care 30 de pasageri aveau documente care dovedeau că au trecut prin boală în acelaşi timp.

"Avem cazuri în care s-au întocmit dosare penale pentru persoane care au prezentat certificate false. E un caz pe care mi l-a prezentat un director de DSP în care într-un zbor de pe Aeroportul Luton din Marea Britanie, 30 de persoane au prezentat documente de trecere prin boală, toţi 30 în acelaşi avion şi toţi 30 s-au îmbolnăvit în aceeaşi săptămână. Asta i-a atras atenţia. Nu ştiu dacă toţi 30, dar un număr dintre ei au dosar penal pentru fals şi uz de fals care în ambele situaţii înseamnă, fie închisoare de la 3 luni la 2-3 ani sau amendă penală, ceea ce înseamnă că te trezeşti cu cazier. Nu înţeleg de ce riscă oamenii şi mă întreb dacă riscau la fel dacă mergeau în Germania sau în Belgia sau în Gracia, oare ar fi riscat să prezinte certificate false la intrare acolo?", a declarat Raed Arafat.

Secretarul de stat a mai precizat că încă sunt oameni care "cred în inepţiile de pe Facebook" şi nu ascultă părerea specialiştilor.

"Încă avem oameni care cred în inepţiile care se spun pe Facebook şi pe alte reţele şi nu cred în ce se spune de către toată Europa şi experţii în domeniu şi nu vorbesc de mine, vorbesc de INSP, vorbesc de epidemiologi, de infecţionişti, că totuşi, trebuie să avem grijă, ca să trecem şi sperăm să fie ultimul val. Dacă mai apare şi o anumită terapie şi ne vaccinăm mai departe cei care nu ne-am vaccinat, atunci, într-adevăr vom putea să controlăm situaţia. Dacă Doamne fereşte, vedem că avem o creştere şi cei nevaccinaţi ajung în Terapie Intensivă şi ajung la spital în stare gravă, unii s-ar putea să se gândească că totuşi este momentul să se vaccineze. Dacă se vaccinează acum, scapă de grija acelor zile care sunt după doza unică sau a doua doză. Cine se vaccinează mai repede, e protejat mai repede", a declarat Arafat.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Romanii sunt isteti.

    Nu iau in considerare prostiile birocratice ale dictatorilor sanitari.  

    Asa am fost intotdeauna , cu un pas inaintea altora.  

    Si acum am o veste interesanta pt domnul Arafat: ce ne facem daca MARELE VAL 4 DELTA COVID CARE SPERIE PE TOATA LUMEA se va dovedi mult mai slab decat orice val covid de pana acum?  

    Si asta datorita ritmului slab de vaccinari? (pentru ca asa va fi)  

    ce va mai zice toata sleahta de haitasi pro-vaccin?  

    1. Sunt infractori, nu isteti!

      Doar un mare idiot poate sa emane asa comentariu ca al tau. 

      Nu te vaccina ca iti intra cipul in creier si fungi de langa antenele GPS ca tansmit virusul!

      Esti campion olimpic absolut la prostie! O sa te rapeasca Lukasenco! 

      Infractori sunt banditii din categoria arafat/fauci bai imunizatule. Sa porti doua botnite ca sa-i protejezi pe cei dragi. Vezi ca vine valul 5, valul cobailor intepati.

      ...motivele pentru care domnul caruua ii vorbiti atat de golaneste nu s-a vaccinat? Intreb din curiozitate.

      Eu zic sa isi dea demisia daca marele trimbitat val 4 va fi foarte mic!

      La cate aberatii a spus trebuie sa se duca acasa! 

      Simpatizezi, încurajezi încălcarea legii !

      Istețimea e una ....a fi infractor e alta ! 

      Mai Norman, te exprimi aNorman. Cati anisori ai? Ce intrebi, de fapt?

      Golanie este atunci cand omagiezi infactorii. 

      Sa caracteizezi pe cineva asa cum il pecepi nu este golanie ci sinceritate.

      Ca veni vorba de sinceritate, nu cred in teoria absolut stupida ca cineva a produs virusul ca sa ne lichideze.Daca era asa virusul ar fi fost mult mai agresiv si nu s-ar fi produs vaccinul pentru mase. 

      nu virusul lichideaza masele , vaccinul pentru virus lichideaza masele

      vaccinul e o joaca a unor copii in corpuri de adulti, in laboratoarele din Wuhan (China) 

      uneori solutia la o problema e o problema si mai mare 

      eu nu m-am vaccinat si nu o sa ma vaccinez pentru ca stiu ce influenta nefasta are vaccinul asupra organismului - nu am de gand sa fac experimente pe mine cu seruri neomologate 

      cu sistemul de sanatate din Romania e prea riscant sa imi asum asa riscuri!  

    Niciodata nu am pus mai mult la indoiala ce spun "specialistii" si "expertii" decat in aceasta pandemie, fiind clar ca e multa lume platita sa manipuleze la greu populatia generala din motive globalist-vacciniste.

    Atatea informatii contradictorii si puse aiurea pe tapet, n-am vazut niciodata. Atatea aberatii bazate pe false statistici, pe studii indoielnice n-a prezentat presa niciodata.

    Ideea e ca oamenii si-au dat seama ca au fost si sunt mintiti in mod continuu, pentru restrangerea drepturilor si libertatilor lor legitime.. de asta au si iesit in numar foarte mare in strada in diverse tari.  

    1. si vor mai iesi in strada in numar si mai mare in anii urmatori!

      e doar inceputul, nu e sfarsitul unei perioade de puternica insurectie!  

    parca nu mai are clanta asa mare . Doamne ce oribil era cand iesea cu vela si latrau tot felul de ordonante si masinile de politie patrulau si cantau imnul si ne tineau in case . mai urat decat sa confisti Invierea nu este , eu nu uit ! Judecata divina vine cand trebuie !

    1. Nu trebuie sa subestimezi niciodata potentialul Romaniei de a deveni cel mai totalitar stat din UE.

      ba trebuie mereu sa subestimez , pentru ca nu cred ca majoritatea romanilor este formata din indivizi ca tine care nu fac nimic altceva , decat sa-si plinga de mila !

      dar de UK sau Franta ce parere ai?

      Romania totalitara?  

      esti sigur?  

      uita-te cu atentie in vestul Europei si zi-mi ce vezi...

      dar uita-te cu un ochi obiectiv, ok ? 

    ȘEFULE : SCRIE FORMULELE CHIMICE LA VACCIN ȘI TULPINA DELTA - DIN CHIMIA ORGANICĂ ...

    ..

    Mi se pare ciudat faptul că recent, în cadrul unui talk show TV pe tema ANTI VACCIN covid, doi foarte cunoscuți jurnaliști (de altfel invitați permanent la emisiunile canalului TV respectiv ), chemați pentru a susține această idee, au recunoscut, cu jumătate de gură, că de fapt atât ei cât și membrii familiilor, s-au vaccinat anticovit. Și atunci ce să mai crezi ?

    1. daca-ti pui intrebarea asta de final , inclin sa cred ca esti un naiv . au luat bani , de asta . 99 % din propagandisti au pus botu , asta-i presa ce avem noi , tonomate , bagi fisa si auzi ce vrei , basescu nu stia ? un exemplu mare si gras e golanu de chireac . pina si ciuvica s-a muiat la lovele , chiar daca strange din buci sa nu se vada .

      Cunosc oameni care s-au vaccinat nu pe baza de argumente stiintifice ci din conformism (spiritul de sluga) si datorita gratuitatii vaccinului.. Asa au considerat ei ca "se scot" in relatie cu statul... Deci NU s-au vaccinat ca i-a convins Gheorghita, Arafat, Rafila sau alti totalitari ci au facut vaccinul asa cum se duc periodic sa poarte o discutie inutila cu medicul de familie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb