Banca Transilvania ieftineşte din nou creditele

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 13 aprilie 2010

Banca Transilvania ieftineşte din nou creditele, de data aceasta fiind vorba de câteva produse de creditare acordate în euro. Acţiunea face parte din strategia BT de a redeschide apetitul pentru creditare a populaţiei. Prin urmare, pentru creditele imobiliare/ipotecare şi creditele de nevoi personale cu ipotecă, în euro, aprobate de Banca Transilvania în luna aprilie a.c., banca nu percepe comision de acordare, iar dobânda este avantajoasă şi, în plus, este fixă până în data de 3.01.2012.

Este vorba atât de produsele de creditare noi, cât şi de refinanţările de la alte bănci, clienţii putând beneficia la Banca Transilvania de o dobândă mult mai avantajoasă pentru planurile financiare pe care le au. În plus, în această lună, comisionul de acordare este 0.

Se pot obţine, astfel, până la 250.000 de euro, pe o perioadă de 30 de ani. Dobânda percepută de BT este de 6,25% pe an pentru creditul ipotecar, precum şi pentru creditul imobiliar acordat doar pentru achiziţionarea unei locuinţe, respectiv de 6,50% pe an pentru Creditul personal Oferta BT, respectiv Soluţia BT, ambele fiind produse cu garanţii imobiliare.

Banca Transilvania nu percepe taxă pentru redactarea documentaţiei de credit, iar comisionul de instrumentare/analiză, respectiv cel de risc este 0.

De exemplu, pentru un credit imobiliar/ipotecar în valoare de 50.000 euro, contractat pe o perioadă de 30 de ani, rata pe perioada cu dobândă fixă (până în 2012) este de 308 euro. Pe durata acestei promoţii BT, clientul va economisi 1.000 euro, ceea ce reprezintă comisioanele de acordare, iar pentru clienţii care aleg varianta refinanţării, această promoţie compensează, cel puţin parţial, eventualele comisioane de rambursare anticipată. Ieftinirea creditelor de către Banca Transilvania, aprobate în aprilie a.c., este o nouă etapă dintr-un proces demarat de BT în 2009 şi continuat gradual în 2010.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb