BRD a împrumutat cu 24 de milioane de lei o firmă din Sebeş

S.B.
Bănci-Asigurări / 28 aprilie 2020

BRD a împrumutat cu 24 de milioane de lei o firmă din Sebeş

BRD Groupe Societe Generale şi compania Savini Due din Sebeş au semnat un contract de credit în valoare de 24 milioane de lei. Suma va finanţa implementarea proiectului companiei care vizează creşterea capacităţii de producţie pentru a mări exporturile şi vânzările interne, pe de o parte, şi automatizarea completă a fazelor pregătitoare şi finale ale producţiei, pe de altă parte. Principalul obiectiv al proiectului este construirea şi echiparea a două hale de producţie moderne. Pentru a implementa investiţia, care depăşeşte 48 milioane de lei, grupul Savini a folosit surse proprii şi un credit în valoare de 24 milioane lei acordat de BRD.

"Savini Due este o referinţă în industria mobilei şi unul dintre cei mai vechi clienţi ai noştri. Suntem mândri că am însoţit dezvoltarea acestei companii chiar de la înfiinţarea ei în România. BRD este onorată de încrederea acestei companii, căreia îi mulţumim pentru că ne ajută să ne atingem scopul, acela de a construi un viitor sustenabil cu ajutorul unor soluţii financiare responsabile şi inovatoare. Finanţarea dezvoltării economiei româneşti reflectă scopul nostru ca bancă. Suntem deschişi pentru business şi gata să susţinem companiile româneşti de-a lungul acestei perioade complicate", a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al activităţii de Corporate Banking.

"BRD a fost prima instituţie bancară care a decis să mă finanţeze atunci când am înfiinţat compania. A fost o mândrie profesională şi personală pentru mine să ştiu că cineva crede în proiectul meu. Nu ştiu dacă BRD a crezut chiar de la început că proiectul va deveni atât de mare, dar am realizat că această bancă va rămâne aproape de compania mea pe viitor. Astăzi, spun că atunci când parteneriatul între două entităţi economice este serios şi transparent, rezultatele vor fi extraordinare pentru amândouă. Trebuie să credem acest lucru", a spus Piersante Savini, acţionarul majoritar şi fondatorul Savini Due.

Savini Due este unul dintre cei mari fabricanţi de mobilier de baie din Europa. Înfiinţată în 2003, compania a avut o evoluţie constantă, marcată de proiecte şi investiţii de succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb