Broker Cluj restructurează departamentul financiar-contabil şi numeşte un şef la tranzacţionare

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 28 septembrie 2009

Conducerea Broker Cluj (BRK) a aprobat un plan de reorganizare a departamentului financiar-contabil, prin care va fi desfiinţat postul de director economic, ocupat de Daniela Prunea, dar va fi numit un contabil şef ales prin concurs, a anunţat vineri Broker.

Totodată, consiliul de administraţie a numit-o joi pe Mihaela Botez în funcţia de contabil şef interimar, până la momentul organizării concursului. De asemenea, noul director de tranzacţionare al Broker va fi Darie Moldovan, în timp ce Virginia Miron va fi directorul departamentului de vânzări. În urma eliminării din structura organizatorică a societăţii a departamentelor de dezvoltare şi operaţiuni cu firme vor fi revocaţi din funcţiile de directori Dănilă Augustin şi Adrian Danciu.

Darie Moldovan a asigurat interimatul ca director general adjunct al Broker Cluj începând cu aprilie, când l-a înlocuit pe Ciprian Zah, pentru grăbirea procesului de autorizare a noii structuri executive la CNVM.

Ulterior, conducerea casei de brokeraj, în frunte cu noul preşedinte, Anton Ionescu, a organizat un concurs pentru funcţia de director general, câştigătorul fiind Grigore Chiş, un fost director de tranzacţionare în cadrul Broker şi administrator de portofoliu la BT Asset Management.

Restructurarea Broker a început după ce Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) le-a interzis în aprilie şefilor Broker Cluj, Petru Prunea şi Adrian Ceucă, să mai des-făşoare activităţi pe piaţa de capital pentru 5, respectiv 3 ani, iar casa de brokeraj a fost sancţionată cu o amendă de 724.000 lei, în urma unor nereguli descoperite la mai multe sucursale ale casei de brokeraj.

Tot atunci, arbitrul pieţei de capital a amendat 19 angajaţi ai Broker Cluj din cadrul sucursalelor Alba, Timişoara, Baia Mare şi Cluj, după ce a descoperit mai multe nereguli în activitatea acestora, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 67.500 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb