CCIB a organizat conferinţa de promovare a cooperării economice dintre România şi China

F.D.
Miscellanea / 16 mai

CCIB a organizat conferinţa de promovare a cooperării economice dintre România şi China

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a găzduit, în data de 14 mai, conferinţa de promovare a cooperării economice dintre România şi China, organizată de autorităţile locale are oraşului chinez Dongguan şi Camera de Comerţ şi Industrie Europeană - Americană (EAcham), conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

În deschiderea evenimentului, delegaţia administraţiei din Dongguan - condusă de Xing Wenju, viceprimarul oraşului - şi delegaţia Camerei de Comerţ şi Industrie Europeană-Americană - condusă de Gao Ying - au fost primite de către preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Iuliu Stocklosa, directorul executiv al Camerei Bucureşti, Gabriela Iftene şi de către preşedintele executiv al AFPICE, Mihai Andriţoiu.

De asemenea, la eveniment au fost prezenţi şi Consilierul Comercial al Ambasadei R.P.Chineze din România, Song Xianmao, alţi reprezentanţi ai Departamentului Afaceri Externe din Administraţia Dongguan, iar din partea română, Stelian Samson, director Promovare în Agenţia Română pentru Investiţii şi Comerţ Exterior (ARICE), Viorel Manole, director executiv Patromil, Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2 Bucureşti, Mircea Toader, şeful Serviciului Relaţii Internaţionale din CCIB.

După scurte prezentări ale instituţiilor pe care le conduc şi a oportunităţilor de cooperare pe care municipiul Bucureşti şi oraşul Dongguan le oferă mediilor de afaceri din cele două ţări, cei prezenţi s-au alăturat participanţilor la Conferinţă, care a reunit peste 100 de participanţi, atât din China, cât şi din România.

"În condiţiile în care CCIB are încheiate douăsprezece Acorduri de cooperare semnate cu diverse camere de comerţ şi alte instituţii din China, precum şi faptul că o perioada îndelungată am avut o reprezentanţă la Beijing, conferă o atractivitate suplimentară pentru camera noastră în faţa partenerilor din Republica Populară Chineză. Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti are disponibilitatea de a fi parte a unor parteneriate solide cu organizaţii camerale, asociaţii profesionale şi firme din R. P. Chineză, urmărind în primul rând promovarea exportului, în vederea asigurării unei tendinţe de echilibrare a balanţei comerciale în comerţul reciproc, caracterizată în prezent prin cel mai mare deficit înregistrat la nivelul unei ţări", a declarat Iuliu Stocklosa, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb