CE DE HANDBAL Tricolorele au zdrobit campioana europeană

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 7 decembrie 2018

Sursa foto: www.facebook.com/cristinaneaguofficial

Sursa foto: www.facebook.com/cristinaneaguofficial

Naţionala de handbal feminin a ţării noastre are un parcurs entuziasmant la turneul final al Campionatului Eu­ropean. Trei victorii din tot atâ­tea meciuri în grupa preliminară au obţinut elevele lui Ambros Martin. În ultima dispută, handbalistele tricolore au zdrobit pur şi simplu campioana europeană en-titre, Norvegia, scor 31-23 (18-12). Astfel au încheiat pe primul loc grupa şi merg mai departe cu maximum de puncte, 4, alături de Germania şi Norvegia.

Iulia Dumanska, declarată cea mai bună jucătoare a partidei cu Norvegia, s-a declarat foarte fericită pentru aceas­tă calificare: "Suntem foarte fericite. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm, mă bucur din tot sufletul că eu şi fetele am făcut un meci superb şi acum ne bucurăm de victorie. Noi am încercat să facem un joc bun, am fost foarte concentrate, mă bucur că totul s-a terminat cu bine. Suntem foarte fericite. Ne pregătim de grupa cealaltă. Am muncit ca să mergem cu 4 puncte în grupa principală. Trebuie să ne recuperăm foarte bine". Pivotul Crina Pintea susţine că motivarea a ajutat echipa să învingă Norvegia: "Suntem foarte fericite că am câştigat, am fost supermotivate şi asta ne-a ajutat să câştigăm. Mă bucur tare mult că suntem atât de unite şi frumoase împreună. Iulia a fost senzaţională în poartă, iar când ai apărare şi poartă, e fantastic. Credem în noi. Visăm la semifinale, visăm mult, dar e o cale lungă. E important să luăm pas cu pas, cred că putem face ceva foarte frumos, trebuie să ne recuperăm, să luăm totul pas cu pas şi în sufletul nostrum să credem. Au fost trei meciuri foarte intense, avem nevoie de odihnă, dar şi să rămânem la fel de concentrate şi împreună. E un cadou frumos de Moş Nicolae".

Antrenorul islandez al Norvegiei, Thorir Hergeirsson vede naţionala noastră printre favoritele l-a medalii: "Nu am avut nicio şansă! România a jucat la un nivel fantastic. Cred că va merge spre Paris, la medalie. Noi am făcut prea multe greşeli, iar România a fost mult prea disciplinată!"

Cristina Neagu este în acest moment golgeter all-time al Campionatului European, a ajuns la 217 goluri marcate. Programul jocurilor echipei noastre în grupa principală este următorul: cu Olanda, 9 decembrie, cu Spania, 11 decembrie şi cu Ungaria, 12 decembrie, toate meciurile se vor disputa de la ora 19:00, la Nancy.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Din totdeauna am sustinut ca Neagu este cu un nivel peste Halep. Nu contest valorile lui Halep, este extraordinara dar nu este nr 1. Fara sa aiba in spate vreun miliardar cu aranjamente gen "business", Neagu reuseste sa o depaseasca pe Halep la toate capitolele, mai putin cel financiar dar asta nu mai depinde de ea. Imaginati-va Halep intr-o echipa de 7 (15), si-ar scoate ochii daca n-ar fi cum zice ea. Imaginati-va Halep intr-o lupta corecta cu toate fetele din Top 10 ... si nu numai. Nu cred c-ar avea mai mult de 3-4 victorii si asta denota ca nu merita sa fie nr 1.

    1. Compari mere cu pere! nu mere.

      Neagu lupta 60 de minute "in echipa"; adica zvacneste de cate ori este servita. Halep transpira ore intregi, singura. 

      Capisci? 

    Iata ca au fost zdrobite si ele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb