Ciucă: "Miniştrii liberali ai Transporturilor au deblocat proiectele la care miniştrii PSD taie acum panglici"

F.D.
Politică / 24 august

Ciucă: "Miniştrii liberali ai Transporturilor au deblocat proiectele la care miniştrii PSD taie acum panglici"

Miniştrii liberali ai Transporturilor au deblocat proiectele la care miniştrii PSD taie acum panglici, a afirmat sâmbătă preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, relatează Agerpres.

"Dezvoltarea infrastructurii de transport este prima soluţie în orice plan de creştere economică. Iar asta nu este valabil doar aici, în zona Olteniei, ci în toată ţara. Românii văd că în ultimii ani s-au dat în trafic din ce în ce mai multe segmente de drumuri de mare viteză. Miniştrii liberali ai Transporturilor (precum colegul meu Lucian Bode) au deblocat proiectele la care miniştrii PSD taie acum panglici", a precizat Ciucă.

Potrivit fostului premier, România are nevoie de autostrăzi pentru a se putea dezvolta, pentru că doar aşa se pot lega regiunile între ele şi toată ţara se poate conecta la pieţele mai dezvoltate din vestul continentului.

"Fiecare tronson al unui drum de mare viteză este important şi merită atenţia autorităţilor în materie de finanţare şi autorizaţii, dar şi mobilizarea constructorului. Împreună cu Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, Ştefan Stoica, deputat PNL de Dolj şi vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău, am vizitat şantierul primului tronson al drumului expres DEx12 Craiova-Piteşti. Aici am văzut că se lucrează în ritm susţinut şi sper ca această bucată de drum va fi dată în trafic în primăvara anului următor, pentru ca şi Craiova să aibă acces direct la un drum de mare viteză. În toată guvernarea liberală - şi mai ales cât timp am fost premier - reţeaua de transport rutier a avut prioritate. Ca dovadă, în orice proiect de buget de stat începând cu cel din 2020, infrastructura mare a avut parte doar de rectificări pozitive", a adăugat liderul PNL.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Domnule MACIUCA.Esti de RAS cand spui ca ministrii liberali au fost precursorii deschideri construiri de autostrazi in Romania. Dupa mintea ta de general cu patru tinichele pe umeri,cand GRINDEANU a inchis circulatia pe VALEA OLTULUI pentru a deschide front de lucru pentru autostrada PITESTI-SIBIU,tu, ai spus ca acest lucru este o greseala. Asa ca CIOCU MIC si JOC de GLEZNE si termina odata de scris CAPODOPERA ,UN OSTAS,IMPOTRIVA ROMANIEI.!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb