Clubul de presă şi-a stabilit structura şi conducerea

A.F.
Miscellanea / 4 mai 2023

Clubul de presă şi-a stabilit structura şi conducerea
  • document ataşat Lista membrilor Clubului de Presă
    apasă aici pentru a descărca.

    Pe 3 mai, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, a avut loc la Bucureşti, într-o sală de conferinţe a hotelului Crowne Plaza, prima convenţie a Clubului de Presă. Cu acest prilej, cei 521 de jurnalişti înregistraţi ca membri au decis asupra structurii de reprezentare a Clubului de Presă, respectiv asupra organizării interne şi a următoarelor acţiuni pe care Clubul şi le propune. Iată comunicatul pe această temă:

    Astăzi, 3 mai 2023, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, a avut loc la Bucureşti, într-o sală de conferinţe a hotelului Crowne Plaza, prima convenţie a Clubului de Presă. Prin intermediul reprezentanţilor, cei 521 de jurnalişti înregistraţi ca membri ai Clubului au decis asupra structurii de reprezentare a Clubului de Presă, respectiv asupra organizării interne şi a următoarelor acţiuni pe care Clubul şi le propune.

    Clubul de presă şi-a stabilit structura şi conducerea

    În urma candidaturilor şi votului, structura de reprezentare a Clubului de Presă, sub denumirea de Consiliul de Onoare al Clubului de Presă, are următoarea componenţă:

    1. Cozmin Guşă;

    2. Sorin Roşca Stănescu;

    3. Răzvan Savaliuc;

    4. Bogdan Comaroni;

    5. Claudiu Asimionesei.

    În interiorul Clubului de Presă s-au structurat două departamente, respectiv Departamentul Jurnaliştilor, al cărui preşedinte a fost ales Bogdan Comaroni, şi Departamentul Proprietarilor, al cărui preşedinte a fost ales Claudiu Asimionesei. Managerii desemnaţi ai Consiliului de Onoare, Departamentului Jurnaliştilor, respectiv Departamentului Proprietarilor sunt Sarmiza Andronic, Iosefina Pascal şi Andrei Guşă.

    În următoarea perioadă vom informa publicul despre acţiunile decise în urma convenţiei de astăzi, pe care le vom întreprinde în funcţie de priorităţile legate de activitatea de presă şi de interacţiunea mediului de presă cu mediul politico-administrativ.

    Opinia Cititorului ( 8 )

    1. In sfarsit a venit si momentul ca a patra putere in stat sa-si gaseasca locul si rolul extrem de important pe care il are intr-o societate cu adevarat democratica si fara niciun fel de ingerinta din partea oricarei institutii a statului, inclusiv a CNA. Urez mult succes staff-ului Clubului de presa si tuturor colegilor jurnalisti in nobila munca pusa in slujba adevarului ;i a bunulkui mers al societatii noastre !

      1. Numa lume bună

        Nu-l vad pe Turcescu. E ascuns sub masă sau ce? 

      Deci tata gusa presedinte si juniorul gusa manager:-)...reteta de succes a securistilor...si cum sta bine presei "independente" avem si un departament al "Proprietarilor":-)

      1. Si Sarmiza aia o fi ceva neam cu Dan Andronic ca sa fie "tacamul" complet!

      Am deschis "lista" cu "membrii" clubului de presa...Ma mir ca lipseste Chireac, sau asta lucreaza "sub acoperire"? In rest nici o surpriza. E bine reprezentata grupa de play-out, ca la fotbal...

      Este o adevărată echipă a "conspirationistilor" :)

      Sper să aibă in continuare un cuvânt de spus în fața autorităților care au zăpăcit in ultimii 3 ani când cu plandemia și războiul, o bună parte dintre noi cu propagandă stupidă și informații triumfătoare sau chiar false. 

      Cei care au avut și alte puncte de vedere decât cele ale autorităților,, chiar bine documentate, au fost catalogați antivaxxeri, teroriști și putinisti. 

      Halal să le fie celor care s-au coborât la așa ceva.

      Dacă e Gusă si Stănescu m-am lămurit! Nu mai e nimic de comentat ! Tobogan uns cu ulei să alunece la vale iar la baza toboganului ..pensii speciale!

      1. Și eu m-am lămurit.

        Gușă si Stănescu e doi. E mulți. 

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    16 Aug. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9754
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
    Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    hipo.ro
    hipo.ro
    energyexpo.ro
    roenergy.eu
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    oaer.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb