CNSU, şedinţă de urgenţă pentru repatrierea celor 72 de români blocaţi în Maroc

G.U.
Miscellanea / 30 noiembrie 2021

CNSU, şedinţă de urgenţă pentru repatrierea celor 72 de români blocaţi în Maroc

O şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) are loc astăzi pe tema repatrierii unor cetăţeni români din Maroc, informează Agerpres.

"Vă informăm că este în desfăşurare o şedinţă a CNSU, pentru aprobarea efectuării unui zbor privind repatrierea unor cetăţeni români din Maroc. La finalul şedinţei vă vom comunica Hotărârea adoptată", au informat autorităţile.

Marţi, Ministerul Afacerilor Externe a informat că, în contextul deciziei autorităţilor marocane de suspendare a zborurilor comerciale cu destinaţia Maroc, ca urmare a noii variante de coronavirus, Ambasada României la Rabat gestionează, la acest moment, situaţia a 72 de turişti români ale căror curse au fost anulate de către companiile aeriene la care aceştia aveau rezervări.

Ambasada României la Rabat a efectuat, în regim de urgenţă, demersuri pentru identificarea unor zboruri alternative de deplasare spre ţară, eforturi care continuă şi în prezent.

"De asemenea, misiunea diplomatică se află în dialog permanent cu cetăţenii români afectaţi şi autorităţile locale şi acordă asistenţă consulară, conform competenţelor şi cu respectarea măsurilor adoptate de autorităţile statului de reşedinţă în contextul pandemiei de COVID-19", mai precizează ministerul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu mai intereseaza sa fie adusi pe banii contribuabililor turistii in Maroc. Acesti vaccinati sa isi plateasca singuri avioanele ch arter sau cazarea acolo. Asa cum nevaccinatii sunt SUBOAMENI intocmai ca evreii in perioada nazista 1933-1938, cand nevaccinatii (ca si evreii) nu au voie sa isi cumpere un aparat electrocasnic, sa isi cumpere haine, sa iasa seara afara din casa, sa mearga sa se tunda, sa intre in institutii publice (evreii nu aveau voie sa intre pe terenurile de sport germane si si-au facut alte baze de sport doar pentru evrei)...... asa si acesti vaccinati tampiti in cautare de placeri in timpul pandemiei, sa isi plateasca nesabuinta.

    Oricat deranjeaza aceasta comparatie, EA NU POATE FI NEGATA si nici trecuta sub tacere. O putem asocia si cu apartheidul persoanelor de culoare. Acelasi tratament. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb