Compania Opet Lubricants colaborează cu Mec-Diesel SEE

A.P.
Comunicate de presă / 23 octombrie 2020

Compania Opet Lubricants colaborează cu Mec-Diesel SEE

Opet Lubricants a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE pentru activităţi comerciale şi de distribuţie pe teritoriul României, conform strategiei de extindere a operaţiunilor la nivel internaţional, adoptată de către companie, potrivit unui comunicat de presă.

Murat Seyham, General Manager Opet Lubricats a declarat: "Considerăm că Mec Diesel SEE, ce deţine o experienţă îndelungată şi o poziţie puternică pe piaţa din România, ne va susţine marca, oferindu-le clienţilor noştri cel mai înalt nivel de satisfacţie."

Opet Lubricants, companie din industria lubrifianţilor din Turcia, a început colaborarea cu Mec-Diesel SEE, unul dintre furnizorii de piese de schimb din segmentul post-vânzare din România, pentru activităţile de import şi distribuţie. Colaborarea îşi propune să familiarizeze publicului larg de pe piaţa din România, cu atributele Opet Lubricants: rigurozitatea şi calitatea superioară a produselor, în conformitate cu standardele europene.

Obiectivul Opet Lubricants este de a deveni unul dintre brand-urile preferate pe piaţa europeană, datorită cooperării cu producătorii de echipamente originale (OEM), reţeaua puternică de distribuţie, serviciu tehnic, expert personal şi gama largă de produse pe care compania le oferă.

Monica Dan, General Manager la Mec-Diesel SEE, a declarat: "Reţeaua de distribuţie Mec-Diesel deţine 13 birouri de vânzare şi depozite la nivel naţional, iar echipa noastră de vânzări are peste 50 de specialişti în piese de schimb, motoare şi lubrifianţi." "Suntem foarte încântaţi de noul nostru parteneriat cu Opet Lubricants. Deşi a trecut mai puţin de un an de la începerea distribuirii acestor produse, avem deja un feedback pozitiv din partea pieţei. Noi, la Mec-Diesel SEE, oferim clienţilor o alternativă excelentă ca preţ, pentru afacerile lor. Suntem o companie care construieşte parteneriate pe termen lung, atât cu clienţii, cât şi cu furnizorii săi, de aceea suntem selectivi cu produsele şi mărcile care se alătură portofoliului nostru. Alături de Opet, avem privilegiul de a lucra cu o echipă de oameni tineri şi ambiţioşi, ce au o viziune internaţională şi cu tehnicieni de elită, care deţin cele mai noi capacităţi tehnologice. Suntem mândri să fim singurul importator şi distribuitor pentru România al unuia dintre liderii mondiali în gama de lubrifianţi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb