COMUNICAT DE PRESĂ OLTCHIM PCC SE şi Carlson Ventures International nu sunt în măsură să decidă soarta noului Oltchim

Biroul de presă OLTCHIM SA
Comunicate de presă / 1 septembrie 2011

Acţionarii minoritari ai Oltchim, grupul german PCC SE şi fondul de investiţii Carlson Ventures International, au găsit o nouă cale de denigrare a celui mai mare combinat petrochimic din România în încercarea disperată de a obţine avantaje competitive în faţa celorlalţi participanţi la privatizarea Oltchim.

Site-ul web www.nouloltchim.ro a fost lansat de cei doi acţionari minoritari în aceeaşi zi în care era programată Adunarea Generală a Acţionarilor Oltchim. Prin numele ales pentru acest site, PCC SE şi Carlson Ventures International, manipulează şi transmit mesaje subliminale prin care lasă de înţeles că sunt în postura de a decide soarta "noului Oltchim". În fapt, cei doi acţionari nu fac decât să reia on-line acuzele la adresa managementului Oltchim şi să concentreze în acelaşi loc campania de presă dusă prin nenumărate comunicate denigratoare şi cu caracter ostil.

PCC SE şi Carlson Ventures International demonstrează şi prin intermediul acestui site că au ca unic scop distrugerea Oltchim SA. Dacă la categoria comunicate de presă, cei doi acţionari minoritari au avut grijă să posteze întreaga campanie de manipulare a opiniei publice, la capitolul "viziunea pentru noul Oltchim" sunt reluate succint aceleaşi declaraţii privind "restructurarea, dezvoltarea şi reorientarea portofoliului de produse". Lipsa informaţiilor concrete despre cum vor fi atinse aceste obiective arată încă o dată că PCC SE şi mai nou venitul Carlson Ventures International nu au nici cea mai vagă idee despre piaţa produselor petrochimice şi nu dispun de nicio strategie concretă pentru Oltchim SA.

Nu este prima dată când PCC SE se foloseşte de imaginea Oltchim SA pentru a transmite mesaje publicitare negative prin care denigrează compania vâlceană. În luna martie 2011, Consiliul Naţional al Audiovizualului a cerut posturilor de televiziune Realitatea TV şi Monney Channel să suspende difuzarea unor spoturi publicitare realizate de PCC SE, deoarece mesajul transmis era publicitate înşelătoare şi aveau potenţial ridicat de a prejudicia grav imaginea Oltchim şi de a afecta iremediabil relaţiile economice ale combinatului.

Ţinând cont de caracterul repetat al acestor acţiuni prin care PCC SE foloseşte numele Oltchim pentru a o denigra, managementul companiei se va adresa instanţelor de judecată pentru stoparea acestora şi recuperarea prejudiciilor create.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb