Concursul Rocket Bike Fest şi-a deschis porţile pentru o nouă ediţie

Simona Grigorescu
Sport / 8 septembrie 2015

Rocket Bike Fest este unul dintre concursurile sportive "unde toată lumea profită la maximum" de ceea ce le-au pregătit organizatorii, respectiv Asociaţia Help Autism: o lecţie de viaţă, dorinţa de a dărui şi încrederea în fortele proprii, transmite un comunicat remis azi redacţiei.

"Zi de zi, se vorbeşte despre sport în toate mediile şi pe toate canalele de comunicare. Oamenii zilelor noastre au devenit preocupaţi de sănătate mai mult decat orice altceva. Aceasta activitate, pe care mulţi dintre noi am abandonat-o la maturitate, a revenit în viaţa noastră ca o necesitate.

În acest context, copiii sunt cei mai norocoşi, părinţii lor întelegând să-şi rezerve mare parte a timpului liber pentru a oferi celor mici dezvoltarea fizică şi mentală de care au nevoie în viaţă. Şansa copiilor din zilele noastre constă şi în faptul că societatea se implică tot mai mullt în organizarea evenimentelor sportive", arată comunicatul.

Pe 26 septembrie are loc cea de-a VI-a ediţie a competiţiei de mountain bike Rocket Bike Fest, în pădurea Cernica. Această competiţie are ca obiectiv principal susţinerea programelor de diagnostic precoce, evaluare psihologică şi intervenţie timpurie în autism.

"De 5 ani, Asociaţia Help Autism luptă pentru şansa la o viaţă obişnuită pentru copiii cu tulburări din spectrul autist, pentru a le oferi un zâmbet acestora, precum şi părinţilor lor", mai precizează comunicatul.

De asemenea, fondurile colectate din taxa de înscriere vor fi direcţionate către asociaţie în scopul susţinerii programelor gratuite pentru copii în cadrul centrului de diagnostic precoce şi intervenţie timpurie în autism.

"La oricare din categoriile la care doresti să te înscrii sau să îţi înscrii copilul, fie că este vorba despre categoria family, juniori, hobby, race sau copii, organizatorii competiţiei, Asociaţia Help Autism şi BikeXpert te invită să ai o zi de neuitat", mai arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb