Connections Consult îl numeşte pe Radu Marcu în funcţia de co-CEO

G.D.
Companii / 12 ianuarie 2023

Connections Consult îl numeşte pe Radu Marcu în funcţia de co-CEO

Connections Consult SA, listat pe piaţa AERO a BVB, anunţă numirea lui Radu Marcu în funcţia de Director Executiv (co-CEO) începând din 03.01.2023, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Radu Marcu va conduce compania alături de fondatorul Connections Consult, Bogdan Florea, care rămâne în continuare în fruntea societăţii.

Radu Marcu s-a alăturat Connections Consult încă din luna noiembrie a anului 2021 şi a ocupat funcţia de Software Chief Operating Officer. Până în prezent a condus operaţiunile de ofertare, delivery şi post-implementare ale echipei de dezvoltare software şi a făcut parte din Management Board-ul grupului Connections. Are o experienţă de peste 15 ani în gestionarea activităţilor de software development, în cadrul TotalSoft, dar şi în cadrul altor companii, unde a gestionat proiecte integrate pentru clienţi din România şi din alte pieţe, produse complexe şi a condus echipe extinse de dezvoltare software şi produse.

"Încă de când m-am alăturat echipei Connections am împărtăşit aceeaşi viziune şi mă bucur să fac un pas în faţă în cadrul acestei companii care urmăreşte excelenţa operaţională şi livrarea de produse şi servicii cu valoare adăugată. Vom continua să lucrăm împreună, să inovăm şi să dezvoltăm noi produse", a declarat Radu Marcu, co-CEO Connections Consult.

Bogdan Florea va rămâne în continuare Presedintele Consiliului de Administraţie si co-CEO, şi va continua implementarea strategiei de extindere a portofoliului de proiecte complexe de transformare digital atât în piaţa locală, cât şi în alte regiuni.

"Connections Consult continuă să se dezvolte şi are nevoie de mai mulţi piloni care să urmărească strategia noastră de extindere. Radu Marcu ştie deja totul despre proiectele Connections şi este persoana potrivită să conlucreze la misiunea Connections de a accelera transformarea digitală a mediului de business public şi privat. Sunt sigur că împreună vom reuşi să ducem Connections Consult şi mai departe. Conducerea colectivă asigură un nivel de guvernanţă considerabil mai ridicat, ne permite să fim suficient de flexibili şi agili în luarea deciziilor, în perspectiva unui mediu economic tulbure şi aflat într-o continuă schimbare. Consolidarea actului managerial în Connections va continua în lunile următoare. Lucrăm deja la o nouă organigramă şi la atragerea de viitori colegi cu expunere semnificativă în diverse arii de specializare, atât în echipa de management cât şi în Consiliul de Administraţie. Acest pas este a doua etapă în crearea unor mecanisme de guvernanţă solide şi reziliente, după fondarea Consiliului Consultativ, realizată în 2022. ", a declarat Bogdan Florea, fondator şi co-CEO Connections Consult, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Conducerea CC este sus, iar cotatia este jos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb