Cristian Oneţiu a lansat cea de-a treia serie şi ultima din acest an a StartUP Race

S.B.
Miscellanea / 3 decembrie 2021

Cristian Oneţiu a lansat cea de-a treia serie şi ultima din acest an a StartUP Race

Pentru cei care doresc să ofere altfel de cadouri de Crăciun, antreprenorul Cristian Oneţiu are soluţia: StartUP Race, jocul care creează un viitor în lumea antreprenorială, cu idei, perpespective şi cu o simulare perfectă a realităţii, dedicat celor care şi-au propus să lanseze un business în 2022 sau pentru cei care au deja o afacere şi au nevoie de o nouă abordare.

Business mentorul Cristian Oneţiu, care a lansat în luna octombrie primul board game produs de un antreprenor român, spune că este foarte încântat de cum a fost primită atât ideea, cât şi jocul, în rândul antreprenorilor şi mai ales de comenzile care îl transformă în cadoul perfect de pus sub Bradul de Crăciun. "Am primit foarte multe feedbackuri de la cei care l-au comandat şi l-au testat până acum şi am fost foarte încântaţi să descoperim că rezultatul a trei ani de muncă este util, educativ şi amuzant pentru antreprenori. Rapiditatea cu care s-a vândut ne-a depăşit aşteptările, astfel că ne-am pregătit cu un nou stoc pentru toţi care ne spun că aşteaptă să îl joace în familie sau cu prietenii, de sărbători", spune Cristian Oneţiu.

Cristian şi echipa sa au început lucrul la StartUP Race în 2019 şi, în aceşti trei ani, peste 200 de oameni, inclusiv cu experienţă antreprenorială, au participat la realizarea şi testarea lui. Într-o singură zi, mai precis în 18 ore de la anunţul jocului, primele 200 de bucăţi aflate în precomandă au fost SOLD OUT, la fel şi a doua tranşă de precomenzi tot de 200 de bucăţi. La finalul lunii noiembrie a fost produsă o nouă ediţie, ultima pe acest an, de 600 de bucăţi, din care mai sunt disponibile 150 de bucăţi pe site-ul https://onetiu.com/startup-race.

StartUP Race conţine 641 de piese, îmbină amuzamentul cu educaţia antreprenorială şi reflectă precis şi concret realitatea din lumea businessului, cu provocări, investiţii, decizii, strategii. O componentă unică a jocului, după cum subliniază chiar co-fondatorul companiei Life Care, este aceea a conştientizării şi creării unui echilibru între business şi viaţa personală, între timpul alocat muncii şi cel dedicat relaxării şi creşterii individuale. Astfel, pe lângă dezvoltarea abilităţilor de a face profit, scopul jocului este ca antreprenorul să aibă o afacere care să "muncească" pentru el şi prin care să obţină libertate şi împlinire personală. StartUP Race se adresează tuturor celor pasionaţi de antreprenoriat, cu vârsta peste 12 ani şi necesită prezenţa unui număr de 1-4 jucători. Durata jocului este de aproximativ 30 de minute/jucător, iar cea totală a unui joc cu 4 membri poate cumula un termen de aproximativ 2 ore. O rundă de joc echivalează cu o lună de business din viaţa reală.

În prezent, Cristian Oneţiu s-a stabilit în Dubai pentru a crea cel mai mare fond de investiţii de proprietate imobilară fracţionată. Momentan, el se află în perioada de testare şi înţelegere a pieţei, de dezvoltare a proiectului şi de investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb