Donald Trump consideră discursul lui Joe Biden "abia inteligibil"

R.S.
Internaţional / 25 iulie

Donald Trump consideră discursul lui Joe Biden "abia inteligibil"

La câteva minute după încheierea discursului prezidenţial al lui Joe Biden, Donald Trump a reacţionat pe reţeaua sa Truth Social.

"Discursul sucitului Joe Biden din Biroul Oval a fost abia inteligibil şi atât de prost", a exclamat el.

El a adăugat: "Escrocul Joe Biden şi mincinoasa Kamala Harris sunt o ruşine pentru America. Nu a existat niciodată un moment ca acesta!".

Într-un discurs televizat solemn adresat compatrioţilor săi miercuri seara, preşedintele american Joe Biden a explicat că a luat decizia şocantă de a renunţa la candidatura pentru un al doilea mandat pentru a "salva democraţia" şi a face loc "vocilor tinere".

"A fost onoarea vieţii mele să fiu preşedintele vostru, dar apărarea democraţiei, care este în joc, este cred mai importantă decât orice titlu", a declarat el din Biroul Oval.

"În ultimele săptămâni, mi-a devenit clar că trebuie să-mi unesc partidul", a declarat el, adăugând că a venit "momentul" "să avem voci noi (...), voci mai tinere".

Vicepreşedintele Kamala Harris, 59 de ani, care de la retragerea sa este practic asigurată să fie candidatul democrat, "are experienţă, este puternică, este competentă", a declarat Joe Biden.

"Ea a fost un partener incredibil pentru mine, un lider pentru ţara noastră. Acum depinde de voi, poporul american, să alegeţi", a continuat el.

Potrivit lui Donald Trump, fostul procuror şi senator este o "nebună radicală de stânga" care "ne va distruge ţara", a declarat miliardarul în vârstă de 78 de ani.

"Ea vrea avorturi în lunile a opta şi a noua de sarcină, până la naştere şi chiar după naştere, executarea copiilor", a spus el în mod fals.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Hai cu demisia lui Biden!

    Biden e de compătimit. Păpușarii l-au scos cu forța din scenă și au pus-o în vitrină pe Kabala.

    Trump își are și el păpușarii lui (hm, poate aceiași), atuul lui fiind politica și mai proisraeliana și amiciția la cataramă cu Bibi. 

    Pronostic: 

    1. Va câștiga Trump. 

    2. Genocidul din Gaza și teroarea din Cisiordania vor continua pe termen nedefinit. 

    Ierusalim va fi recunoscut drept capitală a Israelului de majoritatea țărilor lumii. 

    3 Războiul fratricid din Ucraina se va încheia, Rusia păstrând toate teritoriile ocupate (20% din Ucraina), cu acordul tacit al Occidentului. 

    Eroul Zele va fi transferat în țările calde. 

    Pentru prostime totul va fi prezentat ca o mare victorie a Ucrainei care a rezistat hoardelor barbare rusești și care le-a impiedicat să năvăleasca în Europa. Așa că Slava Ukr forever and ever pentru prostime.

    1. 4. Putler nu-mi va trimite nici fișicul cu monede pentru căruciorul de la supermarket, nici pastilele pentru tratament. Are și el nevoile lui.

      Putlerica tată, șezi blând, ti-am făcut o doză puternică. Efectul linistitor va fi rapid. O să faci nani nani și mai pe seară dacă ești cuminte, o să vină Divina Soso la tine în rezervă. Nebunaticilor care sunteți:))

      Șoșo face crize pe holurile PE, nu mai are timp de mine. Putler e susținut de toată elita occidentală, șoșo, acum și fără permis.

      5. Terorism e e ce a făcut gașca de vasluieni din Gaza. Mi-am dat seama abia după medicație. 

    Daca Trump n-a inteles nu inseamna ca a fost "abia inteligibil". Cred ca el trebe sa renunte nu Biden ca daca renunta Biden are de 2 ori Kamala si-l haleste cu tot cu ambalaj, asa ca trebe sa se roage de Biden sa ramana unde e!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb