EA SPORTS dezvăluie Throwback Threads din EA SPORTS FC 24

T.B.
Sport / 8 aprilie

EA SPORTS dezvăluie Throwback Threads din EA SPORTS FC 24

După lansarea primelor nouă seturi de echipamente, vineri, 29 martie, fanii pot experimenta acum o nouă rundă de Throwback Threads în EA SPORTS FC 24, se arată într-un comunicat de presă, remis redacţiei. Toate cele 18 seturi de echipamente sunt acum disponibile în joc, aşa că fanii pot sărbători moştenirea lăsată în urmă de cluburile lor preferate din EA SPORTS FC 24, conform sursei.

De la echipamentul FC Porto din 2004, care a fost purtat în timpul celor mai cunoscute sezoane de fotbal din era modernă, până la cel de la Real Madrid din 2014, purtat în timpul sezonului în care au câştigat atât trofeul Copa del Rey cât şi pe cel din UEFA Champions League, fanii pot intra în pielea câtorva dintre cele mai cunoscute echipe din istoria fotbalului. Toate echipamentele sunt disponibile în joc începând cu 5 aprilie, informează sursa menţionată.

Mai jos găsiţi lista cu noile Echipamente Retro (Retro Kits) adăugate în EA SPORTS FC 24, potrivit comunicatului:

DROP 1:

1981 Club Nacional de Football Club

Câştigători ai CONMEBOL Libertadores (1980), Clubul Nacional de Football s-a calificat la Cupa Intercontinental din 1981 şi i-au învins pe englezii de la Nottingham Forest. Echipamentul a devenit celebru în urma purtării sale de către unul dintre cele mai de succes cluburi din istoria fotbalului uruguayan.

1998-1999 PSG

Acest echipament a fost purtat de jucătorii de la Paris Saint-Germain care au câştigat Trophee des Champions în ultimul an din perioada de aur a clubului.

2015 NYCFC

Echipamentul a fost donat de către jucători în timpul sezonului de inaugurare a clubului, inclusiv de către legendele europene David Villa, Andrea Pirlo ţi Frank Lampard.

1983-1984 Juventus

Într-unul dintre cele mai de succes sezoane din istoria clubului, echipa Juventus 1983-1983 a câştigat o dublă, ajungând în topul Serie A şi învingând Porto în finala Cupei Europene.

1975-1976 Borussia Dortmund

Echipamentul emblematic a fost purtat în timpul unui sezon istoric, când Borussia a câştigat în sfârşit avansarea în Bundesliga.

1974-1975 Atletico Madrid

Atletico Madrid au fost încoronaţi câştigători ai Cupei Intercontinental în timpul sezonului 1974-1975, purtând renumitul echipamentul cu roşu şi alb.

1924 Sporting Clube de Portugal

Acest echipament a fost purtat de către echipa Sporting Clube de Portugal când au câştigat al cincilea Campeonato de Lisboa.

1986 Chelsea FC

Deşi Chelsea a fost avansat cu două sezoane înainte, echipamentul i-a văzut terminând pe locul 6 în ligă şi câştigând Cupa Full Members, în prima ediţie a turneului.

1995-1996 Liverpool FC

În al 104-lea sezon de existenţă a clubului a avut loc ascensiunea tinerilor Robbie Fowler, Steve McManaman şi Stan Collymore, care venea de la echipa Nottingham Forest şi care a semnat cu Liverpool FC pentru o sumă record.

DROP 2:

1999-2000 AS Monaco

În frunte cu duo-ul dinamic Marco Simone şi David Trezeguet, acest echipament a fost purtat de jucătorii AS Monaco care au câştigat cel de-al şaptelea campionat al Ligii 1.

2022-2023 RB Leipzig

Acest echipament a fost purtat în timpul campionatelor DFB Pokal câştigate de către RB Leipzig în 2022-2023.

1996-1997 Fiorentina

Inspirat de un alt sezon faimos al golgheterului Gabriel Batistuta, acest echipament retro a văzut Fiorentina în semifinalele Cupei UEFA Cup Winners' şi câştigul Supercoppa Italia.

1904 Benfica

Acest echipament a fost primul purtat de către marea echipă portugheză Benfica în timpul sezonului inaugural al clubului.

2004 FC Porto

Echipamentul a fost purtat în timpul unuia dintre legendarele sezoane ale fotbalului din era modernă. Echipa condusă de către Jose Mourinho, FC Porto, a câştigat o dublă: Primera Liga şi Champions League.

2014 Real Madrid

Sărbătorind cei 110 ani ca şi club, Real Madrid a continuat să câştige o dublă în 2014, obţinând Copa del Rey şi titlul de campioana în cea de-a zecea participare a sa în UEFA Champions League.

1999-2001 Manchester City

Acest echipament emblematic a fost purtat de către jucătorii Manchester City când au avansat spre Premier League şi a fost purtat de către tatăl actualului jucător al City, Erling Haalands, Alf-Inge Haaland.

1995-1997 Tottenham

Echipamentul cu dungi mov a fost mereu asociat cu faimosul Teddy Sheringham.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb