Federaţia Rusă - noi exercitii militare în zona Mării Negre

S.B.
Miscellanea / 17 iulie 2020

Federaţia Rusă - noi exercitii militare în zona Mării Negre

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat manevre şi inspecţii-surpriză vizând 150.000 de militari, cu scopul de a evalua capacitatea armatei de a asigura securitatea sud-vestului Rusiei, a anunţat vineri Ministerul rus al Apărării, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, infanteria, Forţele aeriene şi Marina - flotele Nordului şi la Pacific - urmează să participe la 56 de exerciţii tactice în 35 de baze terestre şi 17 baze navale în zonele mărilor Neagră şi Caspică.

"În total vor fi supuşi unor inspecţii-surpriză 149.755 de oameni, 26.820 de peise de armament şi echipament militar, 414 aeronave, 106 clădiri şi nave auxiliare", a anunţat ministerul.

Aceste măsuri vizează să asigure "securitatea sud-vestului Rusiei, unde există un risc serios de terorism" şi să pregătească manevrele militare "Caucaz 2020" prevăzute în septembrie, informează news.ro.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Fortele militare, aviatia, fortele navale, terestre, instalatiile de rachete, depozite, etc., pe care Rusia le are in partea aceasta de glob, de la Marea Barents pana la Vladikavkaz sunt imense. Numai aviatia pe care o are "la soare" este de groaza. Asa cum "se vede", Rusia este o acum o uriasa putere militara si cred ca este fara rival in lume.

    1. Suferi de miopie si de aceea nu vezi bine.

      Fara rival este doar propaganda stupida de la Est. 

      Sa ma apere Dumnezeu.

      Uita-te pe aerodromurile din Tombov, Lipetk, Borisoglebsk, Miciurinsk, Nailcopp, Tihoretk, Tangarog, Armavir, Rostov pe Don, Kazan, Pskov, Miogalovo, si … si o sa intelegi ca Rusia nu-I o gluma... astazi. 

      Toate-s de fier vechi :)) cine se mai baseaza pe avioane cand exista rachete prin satelit

      Trebuie sa ne facem probleme in privinta Rusiei, nu despre armamentul care il are la vedere, ci de cel care il tine secret! Acelasi lucru este valabil si in privinta Chinei. Americanii joaca pe fata cu dotarile lor, care evident sunt superioare altor tari. Dar cum intotdeauna te poti astepta la surprize, inclusiv de la rusi, ar fi o mare greseala ignorarea si subestimarea "ursului"!

    SUA anual ptr innarmare aprox 700 mld$ Rusia aprox 70 mld si asta de zeci de ani! Cine e mai tare? Cine nu poate răspunde are probleme la mansardă!

    1. Evident Cristian si Țepeș încă mai pot gândi altfel!

    sud -vestului Rusiei unde exista un serios de risc de terorism. HOTUL STRIGA HOTII ! Cine a trimis omuletii verzi in Crimeia ,voluntari in estul Ucrainei,trupe in Georgia si mentin truoe de ocupatie in Trasnistria?

    De la aparitie statul rus a vut in gena cucerirea altor popoare.S-au intins pe un sfert din Euro_Asia de la Balltica la Pacific si de la Cercul Polar la Caucaz si M.Neagra.Toata ac. politica n-a adus poporului rus numa regimuri dictatoriale cu zeci de mil. de victime,lagare de munca fortata ,saracie si subdezvoltare .Pib_ul Rusiei e comparabil cu cel al Olandei. Cu sigurata noile generatii de rusi vor intelege ca pericolul nu vine din spre vest si vor reusi sa instaureze un regim cu adevarat democratic care sa aloce resursele pt dezvoltare si nu pt inarmare si o armata supra dimensionata. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb