Fermierii şi pescarii din Asia vând cu succes în online

A.D.
Miscellanea / 2 iunie 2020

Fermierii şi pescarii din Asia vând cu succes în online

Odată cu instalarea pandemiei la nivel global, fermierii din Malaysia erau îngrijoraţi că trebuie să arunce tone de legume proaspete. Comerţul electronic i-a salvat însă, deoarece au putut să se conecteze cu clienţi prin intermediul lui, informează BBCNews.com.

Pescarii din Asia de Sud-Est au trecut printr-o provocare similară. Ordinul de Control al Mişcărilor, care prevede condiţiile impuse asupra comerţului din Malaysia, este în vigoare din luna martie şi recent s-a extins până pe 9 iunie.

Din fericire, platforma de comerţ online din Singapore, Lazada, i-a pus pe pescari şi agricultori în faţa unui nou gen de consumatori. Aşadar, la o săptămână de la implementarea restricţiilor, au fost vândute mai mult de 1,5 tone de legume.

Audrey Goo este proprietarul MyFishman, un serviciu de livrare a fructelor de mare în Malaysia. Şi el s-a confruntat cu probleme legate de implementarea restricţiilor şi nu a putut furniza restaurantelor sau magazinelor alimentare. Totuşi, recunoaste că platforma de comerţ online i-a salvat afacerea şi vânzările sale chiar au crescut cu 150% în primele săptămâni pentru că oamenii comandau mult acasă.

Sondajele Lazada arată că comenzile plasate din ianuarie până în mai, pentru produse proaspete, s-au dublat în regiunea Asiei de Sud-Est.

În Indonezia, cooperativa agricolă Rumah Sayur Group s-a angajat să ajute 2500 de fermieri din 89 de sate să-şi vândă produsele proaspete. Grupul vindea anterior direct în supermarketuri, hoteluri, restaurante şi cafenele din oraşul Jakarta. Acum vând fructe exotice sau peşte proaspăt prin parteneriatele încheiate cu fermieri şi pescari.

Gigantul chinez al comerţului electronic, Alibaba, şi-a deschis platforma gratuit pentru transmisii live cu fermierii chinezi, pentru ca aceştia să ajungă mai uşor la publicul lor. Sondajele companiei arată că 15 milioane de produse au fost vândute în primele trei zile de transmisie live.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb