Fostul deputat PRM Vlad Hogea a murit la 37 de ani, în urma unui infarct

E.D.
Politică / 28 decembrie 2014

Vlad Hogea, fost deputat PRM în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008 a decedat, sâmbătă, în urma unui infarct, la vârsta de 37 de ani, lăsând în urmă o fetiţă de câteva luni.

"A plecat dintre noi un mare naţionalist, Vlad Gabriel Hogea, care pe 9 ianuarie 2015 ar fi împlinit 38 de ani. A plecat la cele veşnice subit, cu mult înainte de vreme, lăsând în urmă o familie sfâşiată de durere şi colegi de idei şi de credinţă care nu-l voi uita niciodată. (..) Alături de toată echipa Partidului România Unită transmit condoleanţe familiei sale lovite de o asemenea tragedie! Fetiţa sa are numai câteva luni, dar într-o bună zi va înţelege moştenirea lăsată de Vlad Hogea şi va fi mândră de cel care a fost tatăl său... Îl plângem cu toţii pe cel care a plecat atât de tânăr dintre noi în a treia zi de Crăciun. Dumnezeu să-l odihnească!", a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Bogdan Diaconu.

Deputatul ieşean Vlad Hogea a murit în cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 15.00, apropiaţii familiei spunând că acesta a făcut infarct în timp ce cobora din apartament spre boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă şi mergea zilnic să citească.

Trupul neînsufleţit al fostului deputat Vlad Hogea se află la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, urmând a se stabili cu exactitate cauza morţii acestuia în urma necropsiei.

Conform apropiaţilor familiei, Vlad Hogea ar fi coborât, în jurul orei 13.00, în boxa blocului, unde avea amenajată o bibliotecă şi unde mergea aproape zilnic ca să citească în jur de două-trei ore. Un vecin a anunţat-o pe soţia sa după câteva ore că l-a găsit pe deputat prăbuşit pe scări, în drumul spre boxă.

Deputatul ar fi avut analizele făcute la zi, iar rezultatele ar fi ieşit bine.

"În urmă cu o lună am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-a făcut analizele şi că rezultatele erau bune. Nu ştim ce a cauzat infarctul. Sunt şocat de dispariţia bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă", a declarat, duminică, Alin Aivănoaei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Trupul neînsufleţit al lui Vlad Hogea va fi ridicat, în cursul zilei de duminică, familia nefiind încă decisă dacă să-l înmormânteze la Bucureşti sau la Iaşi.

Luni, sunt aşteptate rezultatele oficiale de la IML, iar înmormântarea va avea loc marţi.

Vlad Gabriel Hogea, născut pe 9 ianuarie 1977, la Iaşi, a fost deputat de Iaşi în Parlamentul României din partea Partidului România Mare în legislatura 2000-2004 şi în legislatura 2004-2008. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Al.I. Cuza", din Iaşi în 1999 şi Colegiul Naţional de Apărare, Bucureşti, în 2003.

Hogea a fost membru PRM, din 1992, unde a activat în organizaţia de tineret. Din rândurile acesteia, a fost promovat pe lista PRM la alegerile legislative din 2000, unde a obţinut un mandat de parlamentar de Iaşi. La alegerile din 2004, a fost ales din nou deputat din partea PRM, de data aceasta în judeţul Vaslui. În preliminariile aderării României la Uniunea Europeană, a fost trimis în 2005 ca euro-observator la Parlamentul European.

În 2006, Hogea a demisionat din PRM şi s-a înscris în PNG-CD-ul condus de George Becali. Ulterior a activat în PC şi apoi în PP-DD, unde era secretar executiv şi coordonator al Departamentului de Comunicare şi preşedintele al filialei Iaşi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb