Grupul Roche a raportat o creştere de 4% anul acesta

A.C.
Companii / 3 mai 2017

Grupul Roche a raportat o creştere de 4% anul acesta

Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale în primul trimestru al acestui an, până la 12,9 miliarde franci elveţieni, la o rată de schimb constantă, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Severin Schwan, CEO al Grupului Roche a declarat: "Am început acest an cu o creştere bună a vânzărilor ambelor noastre divizii - Farmaceutice şi Diagnostic - şi cu rezultate pozitive în studiile noastre clinice. Un aspect important al acestui prim trimestru a fost aprobarea de catre Food and Drug Administration din Statele Unite (FDA) a unui nou medicament destinat tratamentului sclerozei multiple. Suntem pe calea cea buna pentru a ne atinge obiectivele pentru acest an", a comentat asupra rezultatelor.

Reprezentanţii companiei transmit: "Vânzările Diviziei de Farmaceutice au crescut cu 3% în primul trimestru al acestui an, până la 10,2 miliarde de franci elveţieni, pe fondul cererii noului medicament destinat pacientilor cu anumite forme de cancer de vezica urinara, tract urinar sau cancer pulmonar. La acesta s-au adaugat în principal vânzările unui medicament destinat tratamentului cancerului de sân".

În Europa, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au înregistrat o creştere de 1%, fiind impulsionate de medicamentele destinate cancerului de sân şi afecţiunilor reumatologice. În Statele Unite, vânzările companiei au crescut cu 6%, în timp ce în Japonia vânzările au scăzut cu -2%.

Reprezentanţii Roche mai precizează: "În ceea ce priveşte performanţele Diviziei de Diagnostic, vânzările acesteia au crescut cu 6%, până la 2,8 miliarde de franci elveţieni. Principalii contributori la această creştere au fost solutiile centralizate de diagnostic si cele Point of Care Solutions1, în special pe segmentul de imuno-diagnostice (+13%). Cel mai puternic avans al vânzărilor a fost înregistrat în zona Asia-Pacific (+13%) şi America Latină (+21%). Vânzările din zonele EMEA2 (+2%) şi Japonia (+4%) au fost de asemenea impulsionate de acelasi portofoliu de solutii, în timp ce în SUA, vânzările au crescut cu 4% pe baza performanţelor Tissue Diagnostics".

Potrivit sursei citate, în primele trei luni ale anului 2017, Grupul Roche a primit aprobare din partea Food and Drug Administration din Statele Unite pentru un medicament destinat tratării a două forme de scleroză multiplă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb