Hidroelectrica precizează că va face toate demersurile pentru a demonstra validitatea procedurii de selecţie a membrilor Directoratului

G.U.
Piaţa de Capital / 15 aprilie 2022

Hidroelectrica precizează că va face toate demersurile pentru a demonstra validitatea procedurii de selecţie a membrilor Directoratului

Directoratul Hidroelectrica îşi respectă în continuare sarcinile încredinţate la preluarea mandatului şi îşi exprimă încrederea că situaţia neobişnuită creată de decizia Tribunalului cu privire la anularea procedurii de recrutare pentru ocuparea a cinci posturi de membri va fi clarificată de instanţele superioare, conform unui comunicat de presă al companiei remis redacţiei.

"Hidroelectrica a luat act de decizia exprimată pe fond de Tribunalul Bucureşti în data de 12.04. a.c. cu privire la anularea procedurii de recrutare şi selecţie pentru ocuparea a cinci posturi de membri ai Directoratului societăţii, acţiune derulată pe parcursul anului 2019. Hotărârea - fără precedent în jurisprudenţa româneasă, nu este executorie şi nu produce efecte imediate, societatea urmând să facă toate demersurile legale şi procedurale necesare pentru a demonstra validitatea procedurii de selecţie - derulată în conformitate cu toate rigorile stipulate în OUG 109, şi a obţine o decizie favorabilă. Directoratul societăţii îşi respectă în continuare angajamentele şi sarcinile încredinţate la preluarea mandatului şi îşi exprimă încrederea că situaţia neobişnuită va fi clarificată de instanţele superioare", se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, Hidroelectrica este una dintre cele mai performante companii aflate în portofoliul statului român, rezultatele economice excepţionale ale ultimilor ani, diversificare portofoliului şi deschiderea unor noi linii de business confirmând faptul că societatea a fost şi este condusă cu onestitate şi profesionalism, în spiritul tuturor principiilor guvernanţei corporative .

"Din dorinţa de a respecta independenţa actului de justiţie, societatea nu doreşte să facă alte comentarii care ar putea fi de natură să influenţeze procedura juridică aflată în curs", se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Pentru că nu pun oameni capabili, cu relații politice fără legătură cu competența profesională.

    Uitați-va la Ioana Lambru, care este, culmea!, Președinte al Consiliului de Administrație. Ce caută acolo?! 

    1. e nevoie de o mare curatenie printre carpele soioase si scarbele politice infiltrate prin ungherele companiilor de stat daca se doreste o privatizare...

      si in general... ar fi nevoie de o mare curatenie in orice inseamna companii cu capital de stat.... trebuie despartita lumea politica de lumea economica a statului roman....  

      nu pledez pentru privatizarea a tot ce misca in curtea statului roman... pledez doar pentru bune practici de guvernanta economica si bun-simt economico-politic.... stiu, vreau si luna de pe cer!  

    Hidro e atat de inradacinata in structurile vechi de administrare ale unui business ca nici macar sectiune de Cariere nu are pe site!!!!

    De curiozitate am cautat sectiunea de Cariere pe site-ul Hidroelectrica... nu am gasit - de nici o culoare....  

    Daca doresti sa aplici la Hidroelectrica pentru angajare... trebuie intai sa cauti prieteni prin care sa aplici!  

    Naspa, foarte naspa Hidroelectrica!

    Iesiti dracului din atmosfera fanariota de business a Statului si intrati in piata reala ca bune practici!  

    1. Am cerut sa devin clientul lor pe curent, in prima parte a lui sept 21. Prin dec. mi-au trimis contractul semnat de ei si notificarea catre actualul furnizor de renuntare la contract, cu specificatia ca contractul meu va intra in vigoare dupa 21 zile de la data la care eu le returnez contractul si notificarea semnata de mine. Le-am returnat in aceasi zi dar si la aceasta data ma factureaza tot vechiul furnizor, desi trecerea ar fi trebuit sa se produca cel mai tarziu in ianuarie. Astora le trebuie ani sa faca o preluare de contract, nu 21 de zile.

      uimitor.... zici ca nu si-ar dori clienti ... inca mai au de dezvoltat partea de client support

    Încă rezistă la experimente mega capitaliste ....

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb