ÎN LUNA MAI Britanica Learning Centre a deschis un nou sediu

F.A.
Comunicate de presă / 4 iulie 2013

Britanica Learning Centre, unul dintre principalii furnizori de servicii lingvistice pentru companii naţionale şi multinaţionale, a deschis un nou centru în luna mai a acestui an, care oferă, pe lângă cursurile de limbi străine pentru adulţi şi copii, o serie de alte activităţi pentru cei din urmă, conform unui comunicat de presă.

Astfel, centrul din zona Iancului, în care s-a investit suma de 25.000 de euro, oferă cursuri de balet, dans, aikido sau ateliere creative.

"Odată cu rebranding-ul companiei am inaugurat un nou sediu, în zona Iancului, care pune la dispoziţia cursanţilor noştri un număr de 10 săli, spre deosebire de centrul din Baba Novac care, deşi are doar patru săli, funcţionează la capacitate maximă şi ne asigură o stabilitate financiară. În Iancului oferim, pe lângă cursurile de limbi străine pentru adulţi şi copii, şi spaţii dedicate celor mici, unde pot lua lecţii de balet, dans, aikido, şi unde organizăm şi ateliere creative pentru ei", a declarat Carmen Olariu, fondator al Britanica Learning Centre.

Cursurile de limbi străine pentru copiii din Britanica Iancului urmează structura anului şcolar, aceştia având totodată posibilitatea de a se pregăti pentru examenele internaţionale Cambridge.

De asemenea, compania îşi propune ca în noul centru să deschidă, începând cu toamna acestui an, un afterschool cu engleză şi germană intensiv, o bibliotecă şi o sală multimedia, unde copiii vor putea să folosească tablete fie pentru joc, fie pentru studiu şi informare, precum şi săli unde să poată fi susţinute ateliere creative, cursuri de dans, arte marţiale etc.

În prezent, Britanica are un corp administrativ format din 15 persoane, un număr de 36 de traineri în Bucureşti care predau către mediul corporatist, 22 de profesori care predau copiilor şi peste 100 de colaboratori în ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb