Sprijinirea masivă a micro-industriei agricole bazată pe utilizarea biomasei ca sursă de energie poate fi salvarea alimentara în următoarele 6-9 luni, este de părere Cristian Pârvan, secretarul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), care ne-a transmis: "Creşterea agresivă a cantităţilor de carne de pui/porc, susţinută masiv de guvern, va realiza «liniştea alimentară» la preţuri corecte. Fără mâncare va fi dificil de gestionat numărul mare de români cu resurse financiare reduse sau zero".
Domnia sa menţionează:
"- Avem 25 milioane de tone de biomasă ce poate fi prelucrată şi folosită pentru încălzire;
- Avem un investitor turc care poate fi atras de Guvern pentru a importa echipamentele necesare industriei alimentare, pentru toată gama de materii prime agricole, fiind nevoie de susţinerea fără limită a companiilor româneşti implicate în producţia agro-alimentară;
- Este nevoie de finanţare fără restricţii şi costuri şi de mobilizare generală pentru a reporni producţia de vaccinuri de la Institutul Cantacuzino;
- Ne trebuie investiţii masive în industria de medicamente din România;
- Este necesară inventarierea companiilor româneşti capabile să producă paturi, saltele, lenjerie, corpuri, apartament medical, necesare creşterii capacitaţii chiar temporare a sistemului medical;
- Trebuie un inventar la producţia aparatajului pentru sistemul energetic".
Cfristian Pârvan subliniază că acestea sunt doar câteva idei ale mediului de afacefri care ar trebui preluate şi puse în practică de autorităţi, dar că este nevoie de analize rapide şi profesioniste pe care nu are cine să le facă.
1. Asta e
(mesaj trimis de Boomer în data de 30.03.2020, 19:35)
Dupa ce au taiat porci ca aveau gripa acum dau sfaturi ca ei stiu mai bine