IOANA MIHĂILĂ: ''Medicii nevaccinaţi vor fi testaţi periodic, dacă incidenţa COVID-19 creşte''

G.U.
Miscellanea / 19 iulie 2021

''Medicii nevaccinaţi vor fi testaţi periodic, dacă incidenţa COVID-19 creşte''

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, anunţă că, dacă incidenţa cazurilor de COVID-19 va creşte peste anumite limite, instituţia pe care o conduce va propune testarea periodică a personalului medical şi medico-sanitar nevaccinat, costurile urmând să fie suportate de cei testaţi, transmite Agerpres.

"Vom veni cu o propunere, cel mai probabil, prin care personalul medical şi medico-sanitar nevaccinat să se testeze periodic tocmai pentru a asigura securitatea pacienţilor cu care vin în contact. Dar acest lucru se va întâmpla doar dacă se depăşesc anumite incidenţe ale infecţiei cu COVID. Evident că acum, pe cifrele acestea atât de joase, circulaţia virusului nu susţine un astfel de scenariu", a declarat ministrul, ieri, la Digi 24.

Mihăilă a precizat că, în acest moment, potrivit metodologiei INSP, pragul de incidenţă e de 1,5 la mie, notează sursa citată.

Potrivit demnitarului, costurile testării nu vor fi suportate de sistemul public de sănătate.

"Testare rapidă sau testare PCR cu o anumită frecvenţă pe care o decid specialiştii, cei de la INSP. Doar cadrele medicale nevaccinate. (...) Costurile nu vor fi suportate de sistemul public de sănătate, în principiu costurile ar trebui să fie responsabilitatea persoanei care e nevaccinată", a arătat Ioana Mihăilă.

Aceasta a explicat că anumite categorii profesionale trebuie să se gândească la persoanele cu care intră în contact, chiar dacă vaccinarea este opţională.

"Vaccinarea e opţională, e bine să rămână la latitudinea fiecăruia dintre noi dacă ne vaccinăm sau nu, dar cred că pentru anumite categorii profesionale, cum este de exemplu personalul medical, e important să ne gândim şi la persoanele cu care acest personal medical vine în contact, adică în general cu pacienţi vulnerabili, cu boli cronice, cu o sumedenie de alte afecţiuni şi atunci e important să fim responsabili. În general, atunci când alegem să ne vaccinăm, trebuie să înţelegem că e o responsabilitate faţă de sănătatea noastră, dar e o mare responsabilitate şi pentru sănătatea celor de lângă noi şi atunci cred că e responsabil din partea personalului medical să nu-i pună în pericol pe cei cu care vin în contact", a opinat ministrul.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Fiecare om e stapan pe propriul corp, om prost care accidental te-ai cocotat intr-un scaun de ministru al Nesanatatii !

    Vei fi subiectul (in curand) al unor mici aplicatii experimentale situationale !  

    Sa te bucuri de ce vei trai, carpo!

    Mana mea e asupra ta! Si mana mea e puternica.  

    1. Ioana, vrajitoare satanista de la USR care esti!

       

      Vrei oamenii sa se injecteze anti-covid ca sa moara!  

      Vor veni oamenii dupa tine, o sa vezi!  

       

      Multe situatii din viata ta se vor curma, se vor rupe, stricaciunea cade pe viata ta si pe viata celor dragi tine caci esti purtatoare de moarte obligand la vaccinare anti-covid cu produse experimentale toxice, nu esti purtatoare de sanatate si viata.  

       

      Mana mea e asupra ta! Sa-ti duci crucea cu demnitate, vrajitoareo!  

    Mihaila este o viitoare criminala impotriva careia trebuie deschis deja un dosar penal pentru crime impotriva umanitatii. Aceasta faptura nu este in stare sa citeasca nimic din interviul dat de directorul stiintific al Pfizer care spunea ca pe datele lor, vaccinul mai are eficienta de doar 80% in fata variantelor vechi de virus. Iar raportul Ministerului Sanatatii din Israel contine date recente ale eficientei vaccinului contra variantei Delta iar aceasta eficienta este de aprox 60% dupa sase luni de la vaccinare.

    Deci, Mihaila, prin NETESTAREA PERIODICA a personalului medical VACCINAT, pune in pericol drepturile pacientului si va provoca moartea pacientilor prin infectarea lor de catre vaccinati (VACCINATI).

    Mihaila, criminala ce esti, pune mana, deschide ochii, vezi ce se intampla cu vaccinatii care merg la petreceri, in calatorii si apoi se infecteaza si omoara pacienti. Mihaila, TESTEAZA MEDICII VACCINATI la fel de mult ca pe cei nevaccinati. 

    Epilatoarea perversa de la Ministerul Satanităţii are ordinele foarte clare primite pe filiera externa: daca medicii(urmand apoi, toti romanii) nu vor sa-si injecteze oxidul de grafen din vaccinuri, atunci trebuie sa si-l introduca periodic prin testele Covid(inca si pe banii lor), care pot cauza o gramada de probleme viitoare, cea mai grava fiind spargerea Barierei hematoencefalice cu betisorul!

    Din moment ce tot ministra spune ca cei vaccinati POT face forme usoare ale bolii, ei vor avea boala, vor avea virus, si, evident, vor putea infecta pe altii.

    Deci: daca chiar te-ar interesa sa vezi cum circula virusul ai testa statistic pe toata lumea. Mai mult, testarea si acelor vaccinati iti va oferi date pretioase dpdv statistic asupra eficacitatii virusului. 

    E ca si cum ai spune ca cei vaccinati nu mai trebuie sa se spele pe maini. 

    Dar la ministerul sanatatii chiar nu se gandeste? 

    Să vă fie rușine medicilor că nu vă vaccinați !

    Aveți lacune în medicină , aveți numai interese personale și nu vă interesează că puteți bloca sistemul medical , economia , etc dacă nu reușim să blocăm virusul !....

    Ce exemplu dați voi !? 

    1. Daca esti un alt "idiot util" al dictaturii Covid, atunci trebuie sa stai la la rand, caci sunt foarte multe astfel de specimene, mai convingatoare ca tine!

      Sunt doi cretini aici pe forum , dintre care cel dintai esti tu , care faceti un rand minuscul , latrand.

      eu sunt un "idiot util" care a pus "botu" la vrajeala covid si sa vaccinat

      problema mea! azi, este ca vreau sa merg la o clinica si vreau sa am dreptul

      sa stiu daca cadrele medicale de acolo sunt vaccinate covid 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb