Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

I.A.
Miscellanea / 6 septembrie 2019

Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

Kaspersky a lansat o nouă ofertă de servicii pentru a ajuta organizaţiile să-şi protejeze aplicaţiile bazate pe tehnologia blockchain pe care le dezvoltă in-house, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Kaspersky Enterprise Blockchain Security include evaluarea aplicaţiilor din infrastructura blockchain şi un audit al codului contractului inteligent. Serviciile ajută companiile să descopere şi să remedieze problemele de securitate, precum şi discrepanţele în logica de business a contractului inteligent, de la dezvoltarea proiectului blockchain până la integrarea sa în procesele de business ale companiei.

Kaspersky Enterprise Blockchain Security constă dintr-o serie de servicii, cum ar fi auditul Smart Contract / Chain Code şi Evaluarea securităţii aplicaţiilor. Serviciul asigură configurarea corectă, conform logicii de business, a contractului inteligent şi operaţiuni sigure ale aplicaţiilor blockchain.

Auditul Smart Contract / Chain Code dezvăluie neconformitatea cu comportamentul documentat şi posibilele vulnerabilităţi, precum şi erori în logica de business. Acestea din urmă pot împiedica funcţionarea operaţiunii (de exemplu, dacă chain code-ul foloseşte date incorecte din blockchain) sau aduce rezultate incorecte din cauza unei greşeli a dezvoltatorului sau a unor rele intenţii. Ca urmare a acestui audit al chain code-ului, contractele inteligente funcţionează în mod consecvent şi aşa cum se menţionează în documentaţie, iar datele nu se vor scurge.

Vitaly Mzokov, şeful Head of Innovation Hub la Kaspersky, a declarat: "Companiile dezvoltă aplicaţii blockchain de câţiva ani, iar acum aceste inovaţii sunt pe cale să fie implementate în infrastructura lor. Cu toate acestea, echipele responsabile cu inovaţia şi cu aceste tehnologii se pot confrunta cu bariere suplimentare în ceea ce priveşte managementul riscurilor şi securitatea IT. Temerile lor nu sunt nefondate: pe măsură ce aplicaţiile blockchain din companii devin mai răspândite, atacurile asupra acestora se vor întâmpla mai des. Există o cerere din ce în ce mai mare pentru evaluarea securităţii cibernetice, din partea echipelor care dezvoltă proiecte blockchain şi doresc să le menţină pe linia de plutire. Noua noastră ofertă urmăreşte să răspundă acestei nevoi".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb