KEVIN HU, HUAWEI: Soluţiile inteligente cloud inspiră o nouă etapă de dezvoltare

G.B
Miscellanea / 21 octombrie 2021

Kevin Hu, preşedintele Huawei Data Communication Product Line

Kevin Hu, preşedintele Huawei Data Communication Product Line

La cel de-al 7-lea Forum Ultra-Broadband (UBBF 2021), Kevin Hu, preşedintele Huawei Data Communication Product Line, a introdus patru noi caracteristici ale soluţiei inteligente Huawei Cloud-Network şi a tuturor routerelor inteligente din seria NetEngine, oferind un serviciu diferenţiat de convergenţă reţea-cloud capacităţi şi accelerarea transformării digitale pentru industrii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Digitalizarea a devenit o tendinţă globală de dezvoltare, peste 50 de ţări şi regiuni, inclusiv China, Orientul Mijlociu şi Uniunea Europeană, lansând deja propriile strategii digitale. În consecinţă, digitalizarea determină schimbări profunde în stilul de viaţă, producţia şi guvernanţa fiecărei persoane, casă şi organizaţie.

Potrivit lui Hu, digitalizarea, deşi îmbunătăţeşte confortul şi conduce la transformarea pozitivă, introduce, de asemenea, multe provocări în reţelele existente. De exemplu, datorită spaţiului limitat în interiorul unei camere de echipamente CO, este dificil pentru nodurile existente să ofere capacităţi complete de procesare a serviciilor. Relaţiile de rezolvare fixe dintre resurse şi reţele fac dificilă programarea flexibilă a traficului inter-DC. Operaţiunile de servicii hibride ale reţelelor existente sunt slab echipate pentru a satisface cerinţele de servicii diferenţiate de astăzi.

Pentru a aborda provocările de reţea cu care se confruntă clienţii în timpul transformării digitale, Huawei a introdus soluţia sa pentru cloud-reţea, care oferă patru noi capacităţi - CO super-edge pentru toate serviciile, tenant-level hard slicing, programabilitate de reţea prin SRv6 şi integrare în reţea-cloud. Această soluţie maximizează valoarea resurselor reţelei operatorilor şi avantajele complementare ale cloud-ului şi reţelei, ajutând operatorii să construiască o arhitectură de servicii DICT care să includă integrarea cloud-reţea. Mai exact, aceste patru noi capacităţi oferă următoarele:

CO super-edge pentru toate serviciile: Dispozitivele din seria NetEngine 8000 M oferă capacităţi de procesare multi-servicii care sunt furnizate de diferite dispozitive, cum ar fi BRAS, CGN, IPsec şi SR. În acest fel, un CO poate furniza servicii pentru utilizatorii de acasă, de telefonie mobilă şi de întreprindere, deschizând noi zone de creştere a afacerii, reducând în acelaşi timp TCO-ul suportat de factori precum închirierea camerei de echipamente şi facturile de electricitate şi, în cele din urmă, îmbunătăţirea capabilităţilor FMC ale serviciilor de reţea.

Tenant-level hard slicing: Ruterul de acces inteligent din seria NetEngine A800 oferă o serie de avantaje de slicing. De exemplu, oferă mai multe tipuri de servicii, asigurând în acelaşi timp izolarea la nivel fizic între acestea şi SLA-urile de servicii deterministe. Suportă tenant-level hyerarchical slicing, care poate fi utilizată pentru peste 1000 de servicii şi aplicaţii, oferind o asigurare rafinată a serviciilor şi dublând capacitatea de monetizare. Scalarea elastică a secţiunilor şi extinderea dinamică, fără pierderi şi la minut a capacităţii permit ajustarea resurselor reţelei în funcţie de cerinţele serviciului pentru clienţi, zero risipă de resurse de reţea şi îmbunătăţirea utilizării lăţimii de bandă cu mai mult de 30%. Opţiunea "o singură cutie - servicii multiple" simplifică semnificativ reţelele de întreprindere şi reduce TCO cu 40%.

Programabilitate în reţea prin SRv6: Înlănţuirea serviciilor SRv6 este utilizată pentru a permite programarea de reţea flexibilă bazată pe servicii, implementând orchestrarea integrată a mai multor servicii şi oferind tipuri suplimentare de servicii cu valoare adăugată. Protocoalele SRv6 acceptă selectarea traseului în timp real, latenţa optimă şi asigurarea experienţei diferenţiate. Întreprinderile pot accesa cloud-ul într-un singur pas şi într-o singură zi, accelerând dramatic furnizarea de servicii.

Integrarea reţea-cloud: reţeaua ca serviciu este punctul culminant. Prin intermediul API-urilor simplificate orientate spre cloud, volumul de lucru de integrare a domeniilor OSS şi BSS este redus cu peste 80%, peste 10 SP-uri cloud sunt pre-integrate şi mai mult de 20 de furnizori de domenii OSS / BSS sunt interconectaţi. În acest fel, serviciile cloud-reţea cu status vizual la nivel de reţea pot fi furnizate rapid pentru clienţi, iar serviciile pot fi ajustate flexibil pentru a oferi opţiuni DCIT diferenţiate.

La conferinţă, Kevin Hu a introdus şi routerele inteligente din seria NetEngine pentru toate scenariile, ajutând operatorii să construiască reţele cloud inteligente în era digitală. Aceste dispozitive includ routere inteligente de acces cloud (seria NetEngine A800), routere de agregare pentru toate serviciile (seria NetEngine 8000 M) şi routere backbone inteligente (NetEngine 8000 X16).

În valul digital care străbate în prezent lumea, convergenţa cloud-reţea se actualizează rapid şi evoluează odată cu vremurile, prezentând atât o oportunitate, cât şi o provocare pentru operatori şi Huawei. În viitor, Huawei va continua să colaboreze cu operatorii pentru a aborda aceste provocări şi a construi reţele cloud inteligente IPv6 + într-un efort de a introduce un nou impuls în transformarea digitală a industriilor, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb