KLAUS IOHANNIS: ''Testarea în masă nu e recomandată decât de persoane care vor să pară interesante''

G.U.
Politică / 21 octombrie 2020

''Testarea în masă nu e recomandată decât de persoane care vor să pară interesante''

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, astăzi, că România nu are capacitatea de testa într-un număr foarte mare a cazurile de COVID-19, apreciind că testarea în masă nu este recomandată decât de persoane "care vor să pară interesante", potrivit Agerpres.

"În primul rând, România nu are capacitatea, pur şi simplu, pentru testare în număr foarte-foarte mare. Testarea în masă ar însemna poate sute de mii de testări zilnice, ceea ce, practic, nu se poate. Nu avem dotările, nu avem personalul pentru aşa ceva şi nici nu este recomandată. Testarea în masă nu este recomandată decât de persoane care vor să pară interesante. Ceea ce este însă recomandat - şi în România de asta tot creşte numărul de testări - este să testăm toate persoanele suspecte sau cazuri posibile. Ştiţi foarte bine că se face anchetă epidemiologică şi toate persoanele sunt testate", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, este de apreciat că România a ajuns la 37.000 de teste pe zi.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Normal, de ce sa stim pe ce stam? Trebuie sa o lalaim pana la alegeri, sa conducem tara dupa bunul plac.

    Pulimea sa taca si sa inghita ce le dam noi 

    ..in traducere

    Criminal in serie

    Nu, in mod sigur nu știm asta foarte bine. Din mai multe surse NU se fac anchete epidemiologice DELOC. Practic epidemia a scăpat de sub control, daca putem spune că a fost vreodată.

    Aparate se pot cumpăra, oameni se pot instrui, orice se poate face. Se pot face teste ststistic in populație nu doar cei care sunt contacte sau cei care vor sa plece din țară: cum rămâne cu restul? Acolo trebuie văzut! 

    Cei de la Medlife au făcut de capul lor pe la inceputul anului verificari. Ar fi trivial ca statistic sa se facă și test Covid la oricine își face analize de orice fel. Etc. etc. 

    Problema e ca decizia nespusă e imunitate de turmă. Dar de ce China nu a ales varianta asta? S-ar putea că vestul să facă o greșeală f.f. mare. 

    nu am incotro si trebuie sa-i dau dreptate in totalitate lui johanis . doar cine vrea sa se bage in seama , gen mircea badea ( are pretentia ca el a descoperit salvarea planetei Pamant ), insista pe asa ceva . asimptomaticul si omul sanatos degeaba il testezi pentru ca se poate infecta dupa testare , bani si timp cheltuiti aiurea . in plus testele dau erori mari , ele indicand tot felul de virusi , nu numai covid . omul sanatos este purtator de virusi de tot felul . rezulta carantinarea fara folos a unor oameni sanatosi si distrugerea aiuristica a economiei . omul cu simptome , bolnav sa mearga la doctor , iar cel fara simptome la munca , adica exact ce fac suedezii care rad de prostii care umbla cu carpe la gura si stau in case , imbolnavindu-se .

    Unde-s știutorii de carte care să ia măsuri ferme categorice ca-n țări competente care nu orbecăie ziua și noaptea la bec ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb