Libra Internet Bank finanţează cu 6,65 milioane euro proiectul imobiliar Stellaris Residencias

F.D.
Bănci-Asigurări / 27 septembrie 2023

Libra Internet Bank finanţează cu 6,65 milioane euro proiectul imobiliar Stellaris Residencias

Libra Internet Bank şi Hercesa România au semnat un nou contract de finanţare pentru construcţia unui complex imobiliar, al 12-lea parteneriat de acest fel între cele două companii. Cea mai nouă creditare oferită este în valoare de 33 de milioane de lei, aproximativ 6,65 milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului Stellaris Residencias, ce va fi construit în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, conform unui comunicat de presă al băncii.

"Această nouă colaborare dintre Libra Internet Bank şi Hercesa România este ceva firesc, având în vedere că suntem la al 12-lea contract de finanţare pe care îl semnăm împreună. Astfel de colaborări pe termen lung demonstrează calitatea serviciilor pe care Libra Internet Bank le oferă partenerilor din Real Estate, unul dintre domeniile în care ne-am specializat în ultimii 9 ani", a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.

"Stellaris Residencias va aduce un suflu nou în Bucureşti şi sunt mândru că Hercesa demarează această investiţie majoră, care va contribui semnificativ la evoluţia şi transformarea zonei Ghencea într-unul din polurile rezidenţiale moderne ale capitalei. În Stellaris Residencias armonizăm design, calitate şi preţuri accesibile, continuându-ne astfel implicarea pe termen lung în România, cu proiecte imobiliare la standarde de calitate şi design excelente", spune Alejandro Solano Gallego, Director General Hercesa International.

Potrivit sursei citate, proiectul Stellaris va cuprinde peste 4.500 de apartamente şi reprezintă o investiţie de 59 de milioane de euro. Prima fază a Stellaris Residencias, lansată deja în construcţie, va avea 482 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Primele locuinţe vor fi predate clienţilor în ultimul trimestru din 2024.

În comunicatul băncii se mai precizează că: "Grupul Hercesa, dezvoltatorul proiectului Stellaris, va investi şi în dezvoltarea infrastructurii rutiere din proximitatea proiectului. Este vorba despre o şosea cu două benzi pe sens, deschisă circulaţiei publice şi transport public asigurat printr-o linie de autobuz. Şoseaua de 2,7 kilometri - din care primii 400 de metri sunt deja realizaţi - va face legătura între intersecţia Bulevardul Ghencea cu Strada Braşov şi magazinul de bricolaj din zonă. De asemenea, Hercesa va construi reţele complete de gaz, canalizare, apă, electricitate şi iluminat public."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb