Ludovic Orban, huiduit de protestatari în timp ce anunţa candidaţii la alegerile locale

A.P.
Politică / 16 iulie 2020

Ludovic Orban, huiduit de protestatari în timp ce anunţa candidaţii la alegerile locale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost huiduit joi de câţiva protestatari adunaţi în faţa sediului partidului, nemulţumiţi de legea privind carantinarea şi izolarea individuală, conform G4media.ro.

Protestatarii au strigat sloganuri în timp ce premierul anunţa că liberalii şi-au stabilit candidaţii la alegerile locale din majoritatea judeţelor, cu excepţia sectoarelor din Bucureşti şi a judeţelor Brăila, Giurgiu şi Bihor.

Orban a spus că PNL continuă discuţiile cu USR, PLUS şi PMP pentru stabilirea unor candidaţi comuni la primăriile de sector din Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pe Sica nu-l va prinde toamna in fruntea Guvernului, caci impotriva lui s-a format o coalitie formata din cei care sprijina total interesele Germaniei in Romania si care-l doresc la Palatul Victoria pe Iuda si corcitura, Siegfried Muresan, care are girul Germaniei si al UE! Din aceasta Coalitie fac parte, Plavanache, Hellvig(cu partea din SRI pe care o controleaza), Rares Bogdan(pupincuristul Plavanului), Ion Tiriac(care urmareste cresterea exponentiala a afacerilor si partidelor sale de vanat), "academicienii SRI" din PSD, grupati in jurul tiganului borat, Ciolacu(care vor sustine o motiune de cenzura la momentul stabilit la nivel inalt) si alti tradatori! In scimb, Sica va primi din partea Sistemului securist, o camera "racoroasa", unde poate reveni pt totdeauna la starea naturala care l-a consacrat, unde poate citi in voie toate volumele Stalinskaya si Jack Daniel's, unde poate suda tigara dupa tigara si unde-si poate scrie memoriile!

    1. Scenariu demn de un Psd-ist , care are tata communist. Daca te uiti in istorie mai inteleptule, un neamt (Carol I) ne-a civilizat, Si cum istoria se repeta, a venit randul “Plavanului” sa ne scape de prosti si pesedisti.Hai România!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb