MARCEL CIOLACU:  "Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi"

G.D.
Politică / 20 mai 2022

"Cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că formaţiunea a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care a propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. "Asta vom face la guvernare", afirmă şeful PSD, care apreciază că "cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile", relatează News.ro.

"PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici şi cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii şi să stimulăm investiţiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare", a scris, astăzi, Marcel Ciolacu pe Facebook.

Preşedintele PSD susţine că "cei care vorbesc despre noi taxe şi impozite sunt cei care vor să îşi păstreze de fapt privilegiile şi luxul pe spatele românilor cinstiţi".

"Avem o creştere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie şi agricultură. Dar trebuie ca această creştere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu preţurile", a mai scris Ciolacu

Acesta precizează că a transmis antreprenorilor şi fermierilor din Galaţi şi Brăila că se lucrează deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflaţia, pentru a susţine investiţiile şi pentru a sprijini firmele româneşti.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Dacă nu opriți para îndărat din contracte dintre politic și stat impozitarea joburilor cu,,magnet,, și anaf ul să lucreze ,,cucu știuc,,

    Eu unul ma indoiesc ca nenea asta e in toate mintile. Deci cei care au venituri mai mari sunt cei necinstiti iar ei, saracii bugetari care au salarii mai mari cu 30% decat in mediu privat sunt cei cinstiti. Adica ANAF e incompetent si nu poate colecta TVA cum trebuie, dar eu trebuie sa platesc pt asta si tot ei se dau nepatati!

    Incet, incet o sa auzim si de la PSD ce vedem la rusi - nostalgia vremurilor apuse. Diferenta va fi ca Psdistii ne vor zambii din masini de sure de Mii de euro, explicand ce nenorociti sunt astia din mediu privat. 

    Mars ma de aici, Ciolac idiot!

    Colectati TVA ul in mod corect si lasat in gargara... Ciolacule esti depasit de situatie I a o pauza si dispari unde a intarcat mutu iapa....

    Cauta banii furati la primari, ba ciolacule! Ca de aia te ai "luptat" pt noul PNDL sau pompos Anghel Saligni, nu ?? Acolo e el-dorado vostru, nu la cota unica!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb