Meci Băsescu - Ponta cu echipa naţională pe post de minge!

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 23 iunie 2016

Meci Băsescu - Ponta cu echipa naţională pe post de minge!

Politicienii ştiu să profite, mai nou, şi de înfrângerile sportive, nu doar de victorii. Pe valul de nemulţumire creat de ratarea calificării în optimile de finală ale Campionatului European din Franţa, s-au cocoţat imediat şi oamenii politici, care încearcă, după posibilităţi, să plaseze vina şi în alte curţi, nu doar în cea a Federaţiei Române de Fotbal.

Meciul Băsescu - Ponta, desfăşurat la distanţă, pe facebook, foloseşte prima reprezentativă pe post de minge. Dacă fostul premier Victor Ponta a trimis o săgeată către Guvern, fostul preşedinte Traian Băsescu - acuzat în repetate rânduri, fără nicio dovadă, că l-ar fi propulsat pe Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al FRF - încearcă să mute presiunea eşecului pe cât mai mulţi umeri. Traian Băsescu suţine că echipa naţională reprezintă o oglindă fidelă a societăţii şi că nu ar trebui să ne supărăm foarte tare din cauza înfrângerii cu Albania: "Nu mai înjuraţi, nu vă mai supăraţi pe Echipa Naţionala de Fotbal a României. Cei 11 - 14 din meciul cu Albania ne reprezintă, aşa cum suntem. Dacă am avea şi curajul să ne privim pe noi înşine, am constata că nu suntem mai buni decât ei. Niciun alt sport mai mult ca fotbalul - datorită popularităţii - nu reflectă mai bine o naţiune. Aşa că, dragii mei, pe medie, aceştia suntem. Nu vă place ce am spus, foarte bine, asta este părerea mea. Faceţi ce vreţi cu ea. Trebuie să avem curaj şi să discutăm cât de curând de ce am ajuns aşa. Măcar am conştiinţa împăcată că am spus ce cred despre "umilinţa" cu Albania".

Victor Ponta s-a arătat nemulţumit de explicaţiile şefului FRF şi i-a acuzat pe membrii guvernului că au profitat de echipa naţională pentru a-şi face mini-concedii în Franţa: "Păi dacă asta e mentalitatea noastră mioritică, exprimată chiar de Preşedintele FRF, ce să ne mai plângem?!Nu vreţi să publicăm lista cu cei care se bucurau când a ajuns Gică Popescu în închisoare, pe principiul că în ţara noastră puşcăria rezolvă toate problemele!? P.S. Oricum, există şi români fericiţi! Membrii Guvernului de tehnocraţi sunt singurii care au avut de câştigat după această participare a României la CE 2016 - au făcut vizite prelungite în Franţa, poze cu jucătorii şi a uitat toată lumea de inundaţiile şi distrugerile din ţară (la care ei ar fi trebuit să fie prezenţi şi implicaţi)! Bună treabă cu "Guvernul Meu"!"

Dincolo de aceste discuţii sterile, un lucru este evident, problemele fotbalului autohton sunt mai mari ca niciodată, iar situaţia poate deveni catastrofală în următorul an, din cauza unui val de falimente al unor echipe de club şi a unei decizii a justiţiei (cazul dezafilierii Universitaţii Craiova în care federaţia a fost condamnată de prima instanţă), aceasta din urmă poate duce chiar la excluderea temporară a FRF din cadrul FIFA şi UEFA .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb