PE VALEA PRAHOVEI Gradul de ocupare al hotelurilor de Revelion va fi de peste 80%

A.P.
Miscellanea / 28 decembrie 2020

Gradul de ocupare al hotelurilor de Revelion va fi de peste 80%

Operatorii din domeniul turismului din judeţul Prahova se aşteaptă la un grad ridicat de ocupare a locurilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei, la acest sfârşit de an, anunţând pachete turistice care includ mese festive şi muzică live, cu respectarea măsurilor de siguranţă din punct de vedere sanitar. Conform Asociaţiei pentru Promovarea şi dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, un pachet turistic la un hotel de 3 stele va costa aproximativ 2.800 de lei, în timp ce la 4 stele preţul ajunge la aproape 5.000 de lei pentru camera dublă, potrivit News.

Asociaţia pentru Promovarea şi dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova anunţă, luni, într-o postare pe Facebook, că operatorii din domeniu se aşteaptă la un grad de ocupare de 80-90% a locurilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei.

"Pentru Revelion se anunţă grad de ocupare de 80-90% în zona montană a judeţului Prahova, iar în Câmpina un grad de ocupare de 60%. Lucrurile pot evolua conform comportamentul pe care l-au avut turişti pentru sărbătorile de Crăciun. Tarifele pe care turiştii le vor achita pentru Revelionul petrecut în Prahova sunt de 4600 lei/ cameră pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzică live ambientală, brunch, etc). La un hotel de 3 stele sejurul va costa în jur de 2800 lei/cameră pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, 2 cine şi muzica live ambientală", informează APDT Prahova în postarea de pe reţeaua de socializare.

Conform sursei citate, de Crăciun, locurile de cazare din staţiunile montante din Prahova - Azuga , Buşteni, Sinaia - au fost ocupate în proporţie de peste 50 la sută, iar preţurile au fost mai mici decât anul trecut chiar şi cu 40%.

Conform APDT Prahova, în staţiunile Sinaia şi Azuga unităţile de cazare au avut un grad de ocupare de 60-80% în timp ce în Buşteni şi Câmpina gradul de ocupare a fost de aproximativ 60%, iar preţurile au fost, în medie cu 30-40% mai mici decât în anul 2019. Mulţi turişti au anulat în ultimul moment rezervările făcute, însă la fel de mulţi au făcut rezervări last minute, precizează reprezentanţii operatorilor din domeniu.

"În această perioadă gradul de ocupare mediu este de 40% fiind influenţat foarte mult de vremea capricioasă. Pârtiile au fost luate cu asalt de toate categoriile de vârstă şi de doritorii de sporturi de iarnă. Stratul de zăpadă este de 80-100 cm la Sinaia", mai transmite APDT Prahova.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Curajosi sau sunt imuni deja prin trecerea prin boala. oare cat dureaza imunitatea naturala? dar cea prin vaccinare? Mai poti transmite virusul daca tu esti imun, adica ai anticorpi?

    Daca ai anticopri nu ar mai trebui sa te vaccinezi. cat timp dureaza anticorpii in organism? Am inteles ca se va transforma in gripa sezoniera, adica acest virus se reactiveaza din 6 in 6 luni.Poate ca ar fi bine sa gasim o metoda prin care sa invatam sa ne acomodam cu virusul, sa nu mai fie agresiv, sa fim mai priteneosi cu el si el mai prietenos cu noi, sa traim in simbioza. Nu cred ca doreste sa isi ucida gazda...Acest virus este o cuanta de energie, nu are viata si cauta un corp prin care sa isi creeze fizicalitate. In schimb are suflet.Atunci ar trebui sa ii vorbim de la suflet la suflet, poate il convingem sa fie mai potolit altfel risca sa nu mai aiba gazde umane, sa treaca la cele animale, la plante....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb