Primăria Timişoara, amendată cu 10.000 de lei de Garda de Mediu pe motiv că nu a tăiat iarba din parcuri

S.B.
Miscellanea / 21 iunie 2022

Primăria Timişoara, amendată cu 10.000 de lei de Garda de Mediu pe motiv că nu a tăiat iarba din parcuri

Garda de Mediu Timiş a amendat cu 10.000 de lei Primăris Timişoara, după ce comisarii au găsit într-un parc din zona centrală a oraşului iarba netăiată, informează news.ro.

Amenda vine după ce prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu (PSD) a dispus un control al Gărzii de Mediu şi Direcţiei Agricole.

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, a declarat pentru News.ro, că sancţiunea dată de Garda de Mediu Timişoara este în valoare de 10.000 de lei.

"Garda de Mediu a dat o amendă de 10.000 de lei Primăriei Timişoara pentru că nu a curăţat iarba într-un parc, dar scopul nostru nu este să plimbăm banii dintr-o instituţie în alta, iar acest lucru l-am spus încă de la început, când am recomandat să se facă controale în această direcţie. Din punctul meu de vedere, obiectivul a fost atins pentru că a început să se taie iarbă prin parcuri, chiar dacă în unele zone nu a fost şi curăţată", a declarat Mihai Ritivoiu.

În data de 4 mai prefectul de Timiş a dat termen o lună administraţiei locale din Timişoara să tundă iarba din parcuri, însă firmele care se ocupă de acest lucru n-au curăţat vegtaţia. Astfel, reprezentantul Guvernului în teritoriul a dispus un control al Gărzii de Mediu şi Direcţiei Agricole.

Nu este pentru prima dată când Garda de Mediu amendează Primăria Timişoara. Tot în acest an, în luna februarie, Garda de Mediu a aplicat o amendă de 60.000 de lei, primăriei Timişoara, din cauza gunoaielor de pe străzi. Amenda a fost contestată.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Parcuri neingrijite, gradina zoo inchisa. Fritz asta insista sa tina lumea in casa pentru ca alternativa e jegul din oras.

    Nu, de fapt exista alternativa: parcul privat(izat) numit Mall. Acolo se poate tunde iarba. 

    Arata mai frumos netunsa iarba. Lasati natura printre atatea betoane. Nu stiu cu ce se tunde la Timisoara, dar la Sibiu sunt scene de mad max cand apar cu tot felul de motocoase hiperdecibelice , portabile sau pe 4 roti, poluante, si isi fac de cap cu pajistile naturale de prin parcuri si cu verdeata dintre blocuri. Dupa care nu curata ce au tuns si, bineinteles, nimeni nu aduna si tot felul de ambalaje si mizerii din iarba. Ca florile salbatice sunt problema, nu alea. Completat cu pamantul gol care apare la vedere cand tund iarba, pe care o taie ca si cand ar fi gazon. Numai ca nu e si se creeaza o impresie de semi desert in unele locuri. Plantele cresc pana la urma, dar cu caldura asta, tot mai greu. Si ramai in iulie si august cu peisaje dezolante in spatiile "verzi".

    Asta e o ilustratie clasica a lucrului prost facut in Romania si a heirupismului. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb