RAED ARAFAT: "Intervenţiile chirurgicale se suspendă pentru 30 de zile"

G.B
Miscellanea / 5 octombrie 2021

Raed Arafat

Raed Arafat

Şeful DSU, Raed Arafat, a anunţat ieri, la finalul şedinţei de Guvern, că unităţile sanitare publice din ţară vor suspenda internările pentru intervenţii chirurgicale şi pentru alte tratamente şi investigaţii care nu reprezintă urgenţe pentru următoarele 30 de zile, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19, potrivit Digi24.

"Cifrele continuă să crească, aproape avem o cifra dublă faţă de lunea trecută. Nu vedem încă o tendinţa de plafonare sau de scădere. Din acest motiv, după discuţii cu cei de la Ministerul Sănătăţii, suntem nevoiţi să emitem un ordin pe 30 de zile care prevede că managerii unităţilor sanitare publice cu paturi dispun măsuri pentru suspendarea internărilor pentru intervenţii chirurgicale şi pentru alte tratamente şi investigaţii care nu reprezintă urgenţă şi care pot fi reprogramate", a spus Raed Arafat luni seară, după şedinţa de Guvern.

Şeful DSU a precizat că "prevederile nu se aplică urgenţelor, femeilor însărcinate care necesită controale obligatorii, pacienţilor cu afecţiuni oncologice cronice sau care necesită proceduri de dializă".

Opinia Cititorului ( 20 )

  1. daca n-ati facut spitale 30 de ani...

    Adica, totul pt Covid, restul nu mai conteaza! Cei bolnavi de cancer, de boli cardio-vasculare, de leucemie, cei care au nevoie de operatii, ce ar trebui sa faca, mai cheliosule sinistru? Sa-si pregateasca florile, coparseul si coliva?

    1. Comandantul actiunii, adica dr. Arafat o sa dea un ordin prin care evolutia patologica a bolilor enumerate de tine va fi suspendata si ea timp de o luna.

    Ca si iarna trecuta. Ingraditi dreptul la viata prin refuzul de a-l trata.

    Nu at fost in stare, in 2 ani sa construiti macar un spital in care sa ajunga cei cu . 

    covid. 

    Tot vorbeati de anul trecut de valul 2, 3, 4.....si nu ati facut nimic.

    In 2 ani fiecare resedinta de judet trebuia sa aiba cate un spital nou, in afara localitatii, special pt asta. Sunt curios cati bani s-au bagat in sanatate in ultimii ani? 

    1. Puteau să construiască și 20. Chiar dacă aveau personal medical (și nu au) tot nu făceau față la valul de șoșoci și naivi nevaccinați.

      A făcut psd -ul spitalele regionale promise....

      Poate revine preacinstita pintea la sănătate.... 

      Bolnavul asta de arafat zice ca ceilalti bolnavi nu conteaza iar tu bati campii si iti versi prostia mai proasta satului!

      proasta satului tu esti , lgtbisto , ce legatura are Sosoaca cu ce kkt halesti ?

      Proasta satului raspunde obraznic! Te-au intepat smecherii ca pe un cobai, ai reactii adverse nasoale si esti agresiva. Ar trebui sa se dibuiasca astia si sa te bage iar la teste ca sa nu mai apara alte cazaturi ca tine.

      aici nu e vorba de politica, psd, pnl, usr...alta este ideea, reciteste

      Arafat a rezistat si pe vremea psd si pe vremea pnl ;i din pacate va mai rezista, ca cel de la bnr. si sunt sigur ca sunt altii mult mai competen'i profesional si managerial decat ei.

      dar pe un om al sistemului, cum sunt cei doi si multi altii in tara asta nu ii va schimba nimeni atat timp cat raspund la comenzi si se bucura de felia aruncata.  

    Procurorii ar trebuii sa se autosesizeze fata de punerea in pericol a vietii si sanatatii unor oameni, a unor romani prin aceasta dispozitie.

    Procurorii ar trebuii sa vada daca Guvernul sau DSU au la indemana legislatie europeana, din Romania sau prevederi constitutionale care sa le permita sa ia asemenea dispozitii care lasa pacienti fara ingrijire medicala, sau este vorba de abuzuri in servicui ai alte fapte penale.

     

    intrati peste ei si obtineti dovezi ca spitalele sint mai mult goale pentru ca oficial sint pline si accesul este restrictionat , ne aducem aminte la foisor care avea numai citiva pacienti si sutele de cadre medicale stateau degeaba dar platiti regeste , sarpeje este pe sigla OMS zice-se sarpele lui esculap dar unde este esculap?

    7. Şi s-a făcut război în cer: Mihail şi îngerii lui au pornit război cu balaurul. Şi se războia şi balaurul şi îngerii lui. 

    8. Şi n-a izbutit el, nici nu s-a mai găsit pentru ei loc în cer. 

    9. Şi a fost aruncat balaurul cel mare, SARPELE de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce INSEALA pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.  

    apocalpsa 12 7-9  

    1. da , asa este , spitalele sint goale cu doctori platiti sa stea degeaba !

      Capul tău e mai mult gol. Adică un sfert e plin de prostii, iar restul gol.

      te agiti degeaba , toate presiunile extraordjnare si nemaivazute asupra intregii omeniri nu fac decit sa confirme ceea ce este scris in Biblie

      16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 

      17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. 

      18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să SOCOTEASCA numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.  

      fiara se numeste COVID 19 si are numarul 666 rezultat din a SOCOTI numele ei , am scris aici inca din 20 august 2020 aceasta  

      numar de om inseamna nume de om si numele de om are in componenta litere care trebuie socotite dupa numerele romane , nu e chiar asa usor  

      6. fără titlu 

      (mesaj trimis de mariuss în data de 20.08.2020, 16:06) 

      COVID 19 = 666 in cifre romane 

      D+C = 600  

      VI = 6  

      litera O cu o coada este 6 , 1+9 = 10 deci 6 zeci  

      adunate inseamna 666  

    asta dovedeste ca nu a fost o greseala din necunoastere , ci un plan macabru de eliminare .

    opera-te-ar ginecologii de masele, Arafat!

    & O decizie cu motivații despre COVID ce se nimerește cu moțiunea de cenzură, ? Au votat parlamentarii și cenzurarea intervențiilor chirurgicale, ? "Opera guvernul Câțu", ?

    Cat de prost este Arafat? Atat de prost. Cate crime va avea pe constiinta? Nenumarate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb