RAED ARAFAT: "Speranţa este ca oamenii să petreacă sărbătorile de iarnă cât mai aproape de normal"

S.B.
Miscellanea / 19 noiembrie 2021

"Speranţa este ca oamenii să petreacă sărbătorile de iarnă cât mai aproape de normal"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că deocamdată este prea devreme pentru a se pronunţa în privinţa modului în care vor fi sărbătorile de iarnă şi că în 10-15 decembrie autorităţile vor vedea care este situaţia, menţionând că speranţa este ca oamenii să petreacă "mai aproape de normal", informează news.ro.

Raed Arafat a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă vor fi sau nu vor fi restricţii de sărbători.

"Depinde cum evoluăm. Dacă continuă să scadă, dacă rămânem stabili, vor fi minime măsuri sanitare de sănătate publică care vor trebui să fie implementate. Nu pot să vă spun despre activităţi la acest moment, ce activităţi pot să fie restricţionate sau nu, dar clar totul depinde de modul în care evoluează. Încă este foarte devreme. Cred că va trebui să fie analizat cel puţin undeva prin 10-15 decembrie să vedem care este situaţia. Speranţa noastră este ca oamenii să poată să îşi petreacă în condiţii de respectare a unor măsuri de sănătate publică, să petreacă cât mai aproape de normal, dar acest lucru nu poate fi confirmat la acest moment", a transmis şeful DSU.

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. În jurul meu văd tot mai des drame, tot mai multe lacrimi, durere și tot mai multă încăpățânare de a continua pe aceeași linie care ne-a adus și menținut în starea de fapt!

    O putere malefică globală, reprezentată de un grup satanic și marionetele lor, din fruntea statelor, ne ucid constant și premeditat, de doi ani de zile! Noi, ca niște oi proaste, îi ajutăm, învinovățindu-ne între noi, îndemnându-ne unii pe alții să ne grăbim spre abator, sau prin natura meseriei noastre (medici, jurnaliști, politiști, judecători, politicieni) ajutându-i pe „călăi” cu toată abnegația, să-și ducă planul la „bun” sfârșit! 

    Între timp, fiecare dintre noi avem cunoștințe sau neamuri, care au murit nu dintr-un virus necruțător, ci majoritatea din cauza că nu au fost tratați cum se cuvine, sau au fost dar prea târziu, sau pentru că măsurile ce au fost luate ȘI SE MAI IAU, de cei care ne conduc, sunt criminale, sau în cel mai bun caz, greșite! 

    Chiar dacă nu s-ar pricepe la epidemiologie, nu se poate să nu fi observat că pandemia continuă, că oamenii se îmbolnăvesc în continuare, chiar dacă poartă mască, sunt „vaccinați„, sau sunt ținuți, în așa zisa „carantină” și că mulți mor! ( ei chiar știu câți sunt cu adevărat!) 

    Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că nu poți carantina un bolnav între casnicii lui sănătoși! 

    Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că un medicament aprobat pentru o altă boală la om dar care dă rezultate și în covid este cu siguranță mai bun decât un „vaccin” experimental! 

    Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cu tot „vaccinul” tot te îmbolnăvești atât de tare încât trebuie să fi internat, atunci e mai „sănătos” să nu-l faci de loc! 

    Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cei „vaccinați” pot purta si transmite virusul altora ( „vaccinați” sau nu), îmbolnăvindu-i, dar ei sunt scutiți de testare și „îndemnați” să se „adune” asta o să ducă la un nou „val”! 

    Nu trebuie să fi medic ca să întelegi ca o boală în primul rând se previne prin întărirea sistemului imun, prin alimentatie, probiotice, vitamine, micro-elemente, mișcare, psihic bun….de care au „uitat” toti „experții” oficiali să vorbească! 

    Faptul că nu se schimbă nimic în schemele de tratament ci se continuă pe linia ucigașe consacrată: vaccinare, izolare, „carantina” demonstrează clar că sunt conștienți de ce fac și că doresc asta! 

    Și mai demonstrează tot la fel de clar că și noi „oile” suntem conștienți și de acord, cu ce se întâmplă, pentru că altfel nu i-am lăsa să continue! 

    Chiar dorim să fim uciși? 

    Chiar ne este indiferent că o mână de criminali ne ucid prietenii, familiile, copiii, nepoții? 

    Când o să refuzăm să mergem înspre abatorul înspre care suntem mânați? 

    Când o să încetăm să credem că îi sperie „behăitul” nostru? 

    Când o să spunem „ Ajunge!”? 

    Când ne vom ridica în două picioare? 

    Dacă tot trebuie să murim, măcar să fie de folos urmașilor noștrii nu „călăilor„! 

    Cine nu-i cu noi e impotriva noastră! 

    Deșteptarea! 

    …p ână mai suntem! 

    Autor: Ioan Sperling  

    1. Matale și cei de ce zici nu sunt ,, oile" sunt psihicii....

    Nu mai mințiți, nu ne vreți niciun bine!

    1. trebuie spintecati si ucisi !

      ei lucreaza impotriva romanilor !  

      te oferi?

      eu am cutitele pregatite , stai linistit

      toporisca in camara de asemenea 

      o bata de baseball din lemn tare  

      plus alte chestii metalice 

      sugerez tuturor sa pregateasca instrumentarul cand se va iesi in strada impotriva politicienilor genocidali ... ei vor sa faca genocid, politicienii vor sa omoare romanii prin injectare anti-covid cu seruri toxice!  

      asteapta numai sa bage obligativitatea vaccinarii si sa ceara obligatoriu certificat verde ca sa fii primit la munca... jale o sa fie dupa aceea!

      Pregateste si o crosa de golf

    & Deci, dacă sunteți de părere și că discursurile despre vaccinare sunt percepute public și ca voma după muie, după ce PNL și-a construit campania electorală precedentă și pe mesajul ,,muie PSD” , ?

    va invit sa bagati vaccinare obligatorie si pasaport verde nazist obligatoriu !!!

    ceea ce se petrece in austria, olanda, franta si ce se va petrece si in alte tari (belgia, olanda, etc) - si ma refer la miscari violente si DIN CE IN CE MAI VIOLENTE - va veni si aici in Romania....  

    diferenta intre ei si romani e ca noi aici avem polite NEPLATITE dupa Revolutia furata din 1989 intr-o Lovitura de Stat ... si daca tot avem ACELASI MEDIU ACUM CA IN COMUNISMUL LUI CEAUSESCU... de ce nu am pune-o de o taiere de gati de politicieni pe strazi ?!!?!? Mi-e foarte pofta sa spintecam niste porci politicieni care ne vor vaccinati anti-covid si ucisi ... si pe godacii lor , puii lor nascuti din pacate vii ....  

    SA INCEAPA SF. IGNAT, ROMANIE !!!  

    bagati voi pasaport verde obligatoriu pentru job si vaccinare obligatorie si vom smulge bucati din voi de vii, politicienii satanei ! Ca noi nu suntem civiliati ca vestiii :) ... NOI SUNTEM ROMANI ! SI SUNTEM MANDRI DE ASTA !  

    1. Ai gresit site-ul.

      ti-ai gresit tu viata,ma

      Balaceanca pe sub mina

      O jucam de-o saptamina. 

      Ma, tu crezi ca ai gasit Calea. Asta a fost si gandirea nazistilor si a comunistilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb