Rareş Bogdan: "Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului"

S.B.
Politică / 19 iunie 2023

Rareş Bogdan: "Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL că în momentul acesta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului, pentru că vine din cea mai puternică organizaţie, organizaţia Cluj şi are susţinerea întregului Birou Politic Naţional, unde a fost validat prin vot, informează news.ro.

"În momentul ăsta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului. Vine din cea mai puternică organizaţie a noastră, organizaţia Cluj, are susţinerea întregii filiale Cluj dar şi a întregului BPN, a fost validat, votat" a spus Rareş Bogdan la sediul PNL:

"Considerăm că atât timp cât a fost un excepţional cancelar al prim-ministrului Nicolae Ciucă, atât timp cât a fost un foarte bun prefect în plină pandemie în Cluj şi secretar general adjunct al guvernului în mandatele lui Orban şi Cîţu nu există niciun motiv (să nu fie numit SG- n.r.), mai ales că între timp are cel mai înalt nivel de clasificare din partea NATO, deci este unul dintre puţinii deţinători de clasificare a informaţii NATO din România", a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan a precizat că "Abrudean este cel care conduce Comisia de Evaluare a Investiţiilor Străine şi cel care a semnat validarea pentru investitori strategici".

Duminică, deputatul PNL Pavel Popescu a scris pe că refuzul PSD de a îl numi în funcţia de secretar general al Guvernului pe liberalul Mircea Abrudean reprezintă "o încălcare gravă a protocolului dintre partidele noastre".

Acesta a adăugat că Adrian Câciu a putut fi "reciclat" la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, după ce "a îngropat Finanţele României" şi i-a cerut premierului Marcel Ciolacu semnătura sa luni la prima oră cu privire la numirea lui Abrudean.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. PNL nu mai există . Incă de la congresul de pomină din 25 septembrie , 2021 când, în plin val patru al pandemiei de COVID-19, s-au adunat la Romexpo, claie peste grămadă, în ceea ce ar putea fi numită mai degrabă o menajerie politică isterică și incontrolabilă, in care cel mai înverșunat dintre ei a fost Rareș Bogdan, care aproape și-a pierdut complet cumpătul într-un discurs mai mult urlat, decât vorbit, a răgnit până a răgusit „Florin Cîțu- presedinte”! Ulterior s-a produs apropierea de PSD, desi Partidul Național Liberal avea o decizie statutară a Biroului politic Național prin care practic se interzice orice colaborare cu PSD.

    Groparul PNL este Klaus Iohannis, cel care, pentru linistea lui, a adus PSD la Guvernare ceea ce a dus la ruperea partidului, prin care adevăratii liberali au părăsit partidul si au infiintat o noua formatiune „FortaDreptei” care militeaza pentru o guvernare liberală de dreapta. Prin urmare, actualul PNL este de fapt fostul PDL , despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu au nici o treabă cu Brăteanu.

    De altfel, după ce prin alianta cu PSD ,Iohannis le-a băgat liberalilor mortul in casă PNL a scăzut continuu in sondaje. Asadar echipa restrânsă de conducere a PNL ar putea să își asume de pe acum răspunderea pentru prăbusirea partidului care a ajuns a cincea roată la cărută pe scena politică . 

    1. La comanda celor de la PRO ROMANIA , in perioada 14-17 iunie a.c. s-a efectuat un sondaj de opinie pri telefon . Sondajul a fost informativ pt cei de la pro romania si nu a fost destinat publcitatii (cifrele le-am obtinut pe surse . . Pt prima data a fost masurata alianta USR-REPER-FORTA DREPTEI -PMP . Dar iata cifrele:

      Aliana dreptei unite (usr-reper-forta dreptei-pmp) 32% 

      PSD 27% 

      AUR 23% 

      UDMR 4% 

      PRO ROMANIA 4% 

      PNL 3% 

      ALIANTA PT ROMANIA 3%

      ALTII 4% 

      Si cand te-ai trezit ce ai vazut?

    are dreptate Ciolacu , cat mai putine jigodii din grupul groparilor de la Cluuj .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb