Reuters: Donald Trump repostează pe reţeaua sa socială o remarcă obscenă despre Kamala Harris

R.S.
Internaţional / 29 august

Reuters: Donald Trump repostează pe reţeaua sa socială o remarcă obscenă despre Kamala Harris

Candidatul republican la preşedinţie Donald Trump a repostat miercuri pe reţeaua sa socială o remarcă obscenă a unui utilizator despre vicepreşedinta Kamala Harris, cea mai recentă dintr-o serie de atacuri înjositoare ale republicanilor împotriva rivalei democrate a lui Trump, relatează Reuters.

Observaţia pare să fie o referire la fostul primar din San Francisco, Willie Brown, care a fost pentru scurt timp iubitul lui Harris, în urmă cu peste două decenii. O linie de atac frecventă a dreptei împotriva lui Harris este că Brown i-a alimentat ascensiunea politică. În ceea ce o priveşte pe Clinton, referirea este la soţul ei, fostul preşedinte al SUA Bill Clinton, care a avut o aventură cu Monica Lewinsky, stagiară la Casa Albă, în anii 1990, potrivit Reuters.

Campania lui Trump nu a răspuns imediat la o cerere de comentarii privind postarea. De asemenea, campania lui Harris, Brown, Hillary Clinton şi Bill Clinton nu au avut deocamdată o reacţie.

Amplificarea postării de către Trump vine pe fondul unui torent de atacuri rasiste şi sexiste din partea sa şi a aliaţilor săi împotriva lui Harris, prima femeie şi prima persoană de culoare şi cu origini din Asia de Sud care a ocupat funcţia de vicepreşedinte al SUA.

De când l-a înlocuit pe preşedintele Joe Biden în fruntea listei democrate, Harris a crescut în sondaje şi acum îl conduce pe Trump în cele mai recente sondaje naţionale.

Trump a avut dificultăţi în a se adapta pe deplin la noua cursă şi încă se gândeşte adesea la confruntarea cu Biden, în vârstă de 81 de ani, în alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

Trump a numit-o pe Harris "nebună", "smintită" şi "proastă ca o piatră" şi a sugerat în mod fals că ea şi-a minimalizat anterior descendenţa de culoare. Unii dintre donatorii şi consilierii lui Trump doresc ca acesta să se focuseze pe critici aduse politicilor rivalei sale, iar membrii coaliţiei "Americanii de culoare pentru Trump" au avertizat că denigrarea lui Harris i-ar putea dăuna în atragerea alegătorilor de culoare, scrie Reuters.

Trump şi-a apărat în mod repetat utilizarea atacurilor la persoană.

Anul trecut, Trump a fost găsit responsabil de abuz sexual asupra scriitoarei E. Jean Carroll., dar el a negat acuzaţiile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb