România se pregăteşte pentru introducerea certificatului verde

G.B
Miscellanea / 15 septembrie 2021

România se pregăteşte pentru introducerea certificatului verde

România ia modelul altor state UE şi se pregăteşte pentru introducerea certificatului verde pentru accesul în restaurante sau la evenimente dacă rata de infectare trece de 3 la mie. Premierul Florin Cîţu spune că o decizie în acest sens se va lua în curând, probabil chiar săptămâna viitoare, potrivit hotnews.ro.

"Nu vreau să mai închidem activităţile economice peste 3 la mie. Ca să avem aceste activităţi trebuie să avem o formă de monitorizare. Certificatul verde este una dintre propuneri ca aceste activităţi să rămână deschise pe baza unui certificat verde. Restaurantele pot să rămână deschise pe baza unui certificat verde. Este o propunere, vedem dacă va fi aprobată în CNSU. Ideea de bază este că nu vrem să mai închidem activitatea economică peste 3 la mie", a declarat Florin Cîţu, la finalul şedintei de Guvern.

El a precizat că săptămâna aceasta vor mai fi discuţii instituţionale pentru a se ajunge la "cea mai bună formulă".

"Pot să vă spun care e preferinţa mea: nu vrem să închidem economia. Cât mai curând trebuie să venim cu o această decizie", a mai spus el.

Certificatul verde ar atesta vaccinarea, un test negativ sau trecerea prin boală, această variantă fiind invocată de premier în videoconferinţa cu prefecţii în cazul organizării nunţilor în localităţile în care rata de infectare trece de 3 la mie.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Romania in proportie de 75% e clar ca nu e interesata de acest certificat verde.

    Trebuie supuse judecății, așa cum s-a întâmplat cu Hermann Goring și Hermann Hesse, Kaltenbrunner, Seyss Inquart, Jodl, Von Ribbentrop! Rebeliunea va începe! Ziariștii corupți vor fi fugăriți pe strada!

    1. Hermann Hesse? :)

      Hermann Hesse e autorul “Jocului cu mărgele de sticla”! Rudolf Hess, al doilea in ierarhia nazista după Hitler, care a fugit in Anglia in 1941 la bordul unui Messeschmitt Bf 110 pe care se antrenase! A scăpat de execuție la Nuremberg! A murit la Spandau in West Berlin! Dar s-a sinucis in 1987! Oare? Hermann Hesse a fost anti-fascist! Romanul “Jocul cu mărgele de sticla” are drept personaj pe Knecht, care începe sa aibă dubii despre Ordinul pentru care lucrează!

    Vaccinatii fara test sunt egal zero, o discriminare. Jos cu terorismul medical.

     

    Intensificarea valului 4 al infectărilor cu Covid-19 aduce cu ea și înmulțirea focarelor de infecție din mai multe instituții. 

    Ultimul depistat vine chiar din Capitală, de la Spitalul Colentina, acolo unde nu mai puțin de 9 angajați au fost depistați pozitiv. 

    Este vorba despre 6 asistente medicale, 2 liftiere şi o infirmieră. Toate angajatele enumerat fuseseră vaccinate cu schema completă. 

    Nu e nici o surpriza, pt ca scopul acestei mizerii, numita certificat de vaccinare, este acela de a certifica statutul de sclav al celui care l-a cerut si l-a primit!

    si pina la aceasta asa zisa pandemie erau bolnavi de gripa si nimeni nu se testa si nici nu aveau tot felul de pasapoarte si a fost ok . asta inseamna ca toata panarama asta are alt scop , care incepe sa se vada tot mai clar , tinerea populatiilor in lesa , in sclavie , ca asa vor niste bosorogi .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb