Rugăciuni virtuale la Zidul Plângerii

C.B.
Miscellanea / 10 aprilie 2020

Rugăciuni virtuale la Zidul Plângerii

În ciuda contextului actual, care nu favorizează momentan călătoriile, Ministerul Turismului din Israel face tot ce îi stă în putinţă pentru a rămâne aproape de turiştii săi. Un exemplu în această direcţie este municipalitatea din Ierusalim care în colaborare cu un start-up israelian a lansat o platformă online cu ajutorul căreia putem surprinde în continuare spiritul şi atmosfera din Oraşul Sfânt, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, prin intermediul platformei "Jerusalem is traveling 2 U", turiştii care doresc să viziteze oraşul îşi pot în continuare îndeplini dorinţa chiar şi în timpul restricţiilor impuse de Covid-19. Această platformă integrează o gamă largă de experienţe, adresând astfel nevoile diverse ale celor interesaţi de Ierusalim, un oraş care, deşi divizat între trei mari religii, rămâne o oază de armonie şi un exemplu de toleranţă.

Ilanit Melchior, Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim, a declarat: "Printre principalele obiective la momentul actual este să fim în continuare aproape de turiştii noştri, iar prin intermediul activităţilor şi tururilor pe care le punem la dispoziţie pe platforma Jerusalem is Traveling 2U, încercăm să le menţinem interesul şi să îi asigurăm că suntem alături de ei. Suntem mândri ca am reuşit să ne adaptăm noilor tendinţe în turism şi să punem la punct acest site atât de repede, întrucât procesul durează de fel luni întregi. Sperăm să ne revedem cu toţii cât mai curând."

Ierusalimul nu este deloc străin de crize şi dezastre globale, reuşind de fiecare dată să transforme crizele în oportunităţi, să se adapteze rapid la noile condiţii. De data aceasta, însă, vorbim de o situaţie extinsă pe plan mondial care lansează alte standarde decât cele care ne erau cunoscute până în prezent. "Ne pregătim temeinic pentru Ziua de După, pentru perioada în care lucrurile vor reveni la normal, pentru momentul în care ne vom putea întâlni din noi cu prietenii noştri din toate colţurile lumii. Normele de igienă şi respectarea spaţiului personal devin prioritare în Israel, la un nivel mult mai avansat decât ne era cunoscut până în prezent" a declarat Ksenia Kobyakov, Director pentru dezvoltarea de noi piete, in cadrul Ministerului Turismului din Israel.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Unde pot scrie rugăciune sa ajunga la zidul plangeri

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb