"Să înţelegem mai bine alimentele", campanie de educare a consumatorilor

Comunicate de presă / 4 iunie 2019

"Să înţelegem mai bine alimentele", campanie de educare a consumatorilor

RO.aliment organizează, în premieră naţională, campania de informare, educare şi conştientizare a beneficiilor consumului inteligent şi echilibrat de alimente.

Scopul este clarificarea ideilor greşite despre conţinutul alimentelor, cât şi consolidarea imaginii producătorilor de alimente, oferind publicului acces la informaţii reale, verificate, singurele care pot stă la baza unor alegeri corecte.

Ajutându-i pe consumatori să cunoască mai bine alimentele reprezintă un avantaj atunci când în media apar informaţii negative, chiar false despre conţinutul alimentelor.

Campania îşi propune să educe consumatorii în sensul unei mai bune înţelegerii a felului în care sunt produse alimentele pe care ei le găsesc la raft, să ofere răspunsuri la întrebări precum "Ce conţin alimentele?"

"Am simţit că a venit momentul să demarăm o acţiune cu impact naţional pentru a încuraja consumul inteligent şi echilibrat de alimente şi pentru a demonta ştirile false despre acestea. Este momentul să punem punctul punctul pe < > în sensul unei mai bune înţelegerii a felului în care sunt produse alimentele pe care ei le găsesc la raft, oferind răspunsuri avizate la întrebări precum < < Ce conţin alimentele > >", < < Care sunt efecte negative asupra sănătăţii în cazul consumului produsului x"?", a declarat Claudia Bocean, General Manager RO.aliment, iniţiatorul campaniei.

Campania "Să înţelegem mai bine alimentele" durează timp de şase luni şi debutează pe 7 iunie în Mall Promenada, unde timp de două zile vor fi organizate zone de sampling şi vânzare produse, workshopuri şi "şcoală pentru presă", zona special amenajată pentru copii de Perutnina, Cris-Tim şi RO.aliment, unde se vor desfăşura diferite concursuri, demonstraţii culinare la rece, tombole, pictură pe fată şi altele.

Se estimează aproximativ 10.000 de vizitatori, care vor putea degusta şi cumpără produse ale partenerilor, dar se vor putea şi informa direct de la producători în legătură cu procesul tehnologic şi aportul nutriţional al alimentelor respective, în intervalul orar 11:00-20:00.

În prima zi, va avea loc şi un workshop, urmat de conferinţă de presă, pe tema "Demotam ştirile false despre alimente", alăturându-ne eforturilor de a pune stop fake news-urilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb