Seychelles, Madeira şi Kenya, în topul destinaţiilor din această vară

A.T.
Miscellanea / 17 iunie 2021

Seychelles, Madeira şi Kenya, în topul destinaţiilor din această vară

Sezonul estival aduce în topul celor mai căutate sejururi din această vară destinaţii ceva mai exotice - Seychelles, Madeira şi Kenya, potrivit agenţiei de turism Eturia.

Un criteriu prioritar în alegerea vacanţei rămân zborurile charter, alături de raportul dintre calitatea serviciilor şi tarife.

Ana-Maria Gherasim, manager de vânzări la Eturia, a declarat: "Lista celor mai îndrăgite destinaţii din această perioadă este conturată de preferinţele clienţilor noştri. Fără să fie o mare surpriză, Seychelles conduce în continuare topul locurilor în care clienţii noştri vor să-şi petreacă vacanţa. Apoi, constatăm că Madeira se bucură de un succes binemeritat, asta datorită zborului direct de tip charter şi a unui raport calitate-preţ excelent la pachetele oferite de Eturia. Şi pachetele din Kenya, o destinaţie intens căutată pentru dubla experienţă de safari + plajă, se epuizează repede. Printre preferatele verii, mai regăsim Republica Dominicană, Mexicul şi Tanzania".

Totodată, Eturia se bucură că a depăşit o etapă dificilă în turism impusă de pandemie în ultimul an: relaxarea restricţiilor la nivel mondial, din ce în ce mai multe graniţe deschise, o dorinţă de călătorie mult mai puternică a turiştilor români şi o orientare clară către destinaţiile exotice, fac ca agenţia să înregistreze astăzi o cifră de afaceri mai mare decât cea din aceeaşi perioadă a anului 2019.

Ana-Maria Gherasim a adăugat: "Suntem încântaţi că, după atâtea luni de incertitudini şi restricţii, reuşim să oferim o întreagă paletă de destinaţii sigure şi fermecătoare, dar şi promoţii dintre cele mai atractive pentru clienţii noştri. Acest lucru se reflectă şi în cifra de afaceri pe care Eturia a atins-o: cu 30% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a lui 2019 - 2020 fiind irelevant pentru orice fel de comparaţie".

În luna iunie, Eturia aniversează 14 ani de călătorii exotice şi trăiri intense în jurul lumii. Pentru a marca acest moment, agenţia completează ofertele deja existente cu 14 EXPERIENŢE #LIMITEDEDITION în destinaţii iubite de români şi o serie de promoţii pentru sejururile charter, cel mai apreciat tip de vacanţă în contextul actual. Eturia oferă clienţilor noi pachetele de călătorii la preţuri aniversare valabile până la final de lună, iar clienţii fideli au primit deja vouchere valorice de până la 1.400 de lei.

"Eturia a fost şi este modul nostru de a exterioriza pasiunea pentru călătorii şi pe care vrem să o împărtăşim şi celorlalţi, făcând ca orice loc din lume să pară mai aproape. Încă de la început, dincolo de un portofoliu de neegalat, ne-am dorit să avem o cultură organizaţională puternică, orientată spre calitate, excelenţă şi, desigur, spre client - ceea ce am şi reuşit: Eturia este astăzi mai mult decât un brand, e un prieten de călătorie pentru turiştii noştri.", spune Sorin Stoica, CEO şi cofondator Eturia.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenţie de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob, la standarde superioare în turism. Pentru clienţi, dincolo de cele peste 120 de destinaţii din portofoliu în care agenţia colaborează strâns cu parteneri locali, experienţa Eturia include consultanţi specializaţi pe fiecare zonă a globului, ce ştiu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee şi să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenţia creează şi vacanţe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 şi 5 stele atent selecţionate în special în contextul actual, dar şi faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali şi bacşişurile acestora, serviciul de asistenţă non-stop), transformă vacanţele în experienţe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele şi acoperă chiar şi îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb