TURCAN, DESPRE ACCIDENTUL LUI BODE: "Ministrul se deplasa cu maşina SPP, stătea pe bancheta din spate şi dormea"

J.P.
Miscellanea / 4 septembrie 2020

"Ministrul se deplasa cu maşina SPP, stătea pe bancheta din spate şi dormea"

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, joi seară, că "s-a exagerat destul de mult" în legătură cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, având în vedere că acesta era pe bancheta din spate a maşinii SPP şi că dormea, nefiind, astfel, cu nimic vinovat de producerea evenimentulu rutier. Turcan a apreciat că "este o cale destul de lungă", de la ce s-a întâmplat până la a cere demisii, conform news.ro.

Raluca Turcan a fost întrebată, joi, la TVR, despre accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. "Am văzut această turnură a accidentului pe care l-a suferit ministrul Bode zilele trecute. Poate este bine de ştiut că ministrul se deplasa cu maşina SPP, că stătea pe bancheta din spate, că dormea şi că, practic, nu are nicio vină în privinţa acestui accident", a răspuns Turcan.

Vicepremierul a precizat că "legile în privinţa folosirii maşinilor SPP sunt foarte clare".

"Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că, pur şi simplu, s-a exagerat destul de mult în privinţa acestui accident. Asta nu înseamnă că demnitarii nu ar trebui să ţină cont de semnalele publice şi atunci când sunt cu maşinile de serviciu să ceară mai multă prudenţă. De aici şi până la a cere demisii şi a face nişte acuze pentru un om care nici măcar nu ştia în ce regim se deplasa maşina pentru că dormea, este o cale destul de lungă", a adăugat Raluca Turcan.

Dosarul penal deschis în cazul accidentului în care a fost implicată maşina SPP în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti de către Secţia Parchetelor Militare, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.

Iniţial, dosarul deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât şoferul ministrului are grad militar.

SPP a transmis deja detalii despre incident, spunând că regretă "disconfortul creat participanţilor la trafic".

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

Imagini care arată cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ce va pasa voua de autostrazi cand circulati doar cu jipanele cu girofare. Si ma refer la toata gasca nu numai la Bode. Ne da Comisia Europeana 800 mil euro gratis ca sa facem Sibiu-Pitesti, dar n-o sa fim in stare nici in 100 de ani sa trecem Carpatii cu autostrazile. Nici macar studii de fezabilitate si proiecte competente nu sunteti in stare sa faceti. Ne mananca alunecarile de teren...

    tzurcanca mai bine tace, ca de fiecare data cand deschide gura.......vorba lui orban, si-a inceput cariera politica pe centura politicii....nu poti sa-i ceri prea multe ca nu are de unde...

    1. Nu guvernulPNL este de vina ci tartorul din fruntea tarii,care ar trebui trimis in judecata pentru inalta tradare.Cum poate explica dulapul de la cotroceni,moartea a peste 30000 de romani pe timpul epidemiei de coronavirus(cei mai multi romani nu au murit de covid ci in fata spitalelor inchise din cauza de covid). Oare cat vor mai suporta romanii bataia de joc la care sunt supusi de dulap,pentru asi satisface el pofta malefica de a avea puterea totala in romania.?dupa ce prin masurile impuse de el,au murit parintii si bunicii nostri,acum,ca sa castige PNL,alegerile de primari,cu un cinism demn de fanatic,iohannis doreste sa arunce in ghearele mortii si copii romanilor prin deschiderea scolilor in timp ce romania a ajuns focarul de coronavirus al europei,prin acest lucru sa fie legitimate alegerile primarilor care vezi doamne nu sunt periculoase daca se deschid scolile.Cine v-a raspunde pentru infectarea elevilor si probabil a deceselor unora dintre ei.? Nimeni,pentru ca vinovati vor fi parintii ca nu le-au cumparat masti si copii ca nu le-au purtat.Tara de tip nord coreean.!

    Propaganda liberala adica minciuna absoluta in forta, pentru ca pot! Bode dormea pe bancheta din spate (adica nu a vazut nimic deci nu poate fi partas), prins in centura (pentru ca asa este legal) spre deosebire de PSD-istul ala grobian (Oprea) care statea pe bancheta din spate in semn de coruptie. Bode avea masina de la SPP cu lumini si semnale sonore de avertizare in mod legal in timp ce ministrul de interne era insotit ilegal de antemergator. Justitia este in curtea PNL pe persoana fizica eventual. Bode ar fi trebuit fortat sa mearga de la Sibiu la Bucuresti legal, sa respecte toate restrictiile idioate de 30-50 de km/ora (pe ambele benzi de urcare- simbol al cretinismului drumarului roman pana la ministru), liniile continue in padure de 9 km, separatoarele de sens de beton si apoi sa vorbeasca despre drumuri! De la Basescu se trage ca din elicopter nu ai nevoie de autostrazi dar noi suportam nesimtirea unora ca Bode. Pot accepta ca Bode este un aparatcik de partid care mai mult indeasa in desagile altora decat in desaga proprie iar Oprea este un individ grobian, un semidoct doctor- academician, procuror militar si avocat (slava Domnului ca nu a avut dorinta de a se face si balerina-top model) deci o diferenta exista. In rest, liberali care mananca rahat plescaind de placere iar noi din scarba de PSD ne facem ca ii credem.

    Și eu cred ca spp-istul de la volan mergea asa pentru ca i se făcea tocăniță acasă. A prins momentul ca Bode dormea și a tras tare sa nu-l certe nevasta ca a întârziat la masa. Aveam ceva bănuială ca asa este, dar acum sunt sigur 100% mai ales ca ne-a confirmat și madam....

    stimata doamna blonda

    nu stiu de unde gasiti resurse sa va etalati punctul de vedere pe care probabil sefutul dvs de partid l-a solicitat 

    cred ca daca ati fi refuzat poate ati fi castigat cateva simpatii  

    asa insa sunteti cel putin penibila 

    ma uit si la seful dvs care in ultima vreme pare sa consume substante energizante, evident naturale, care ii geneereaza tot felul de iesiri la rampa in forta!  

    revenind la dva am si eu o curiozitate: de unde va aprovizionati cu atata tupeu? 

    este cuma la vinzare libera pe piata polititcienilor? 

    ne aburiti ca acel pasager din masina tocmai golise biberonul si dragutul de el a atipit , 

    evident ca nici girofarul si cu atat mai putin sirena in functiune nu-l deranja 

    probabil ca laptele a fost ,mai consistent! 

    nu pot decat sa ma bucur ca acel ofiter isi facea de cap si punea in pericol viata sefului 

    cui ii pasa, ne grabim sa nu se raceasca shaorma de la destinatie 

    si apropo de destiantie distinsul demnitar si-a facut un obicei in a nu rata festivitati la semnare de contracte ca si unii subordonati care vor impanzi romania cu strazi , stardute si alte autostrazi! 

    suntem alaturi de dvs si ministrul in cauza in aceste clipe de spaima si misirupism! 

    chiar nu pot sa remarc diferenta esentiala in abordarea genului de subiect si cea comisa de militienii sefi ! 

    ultimii de sila de nevoie au demisionat 

    ministrul transporturilor inca nu poate

    asteptam....poate... poate cat de curand! 

    Nu prea poti sa dormi cand se face slalom printre masini, frane, stanga dreapa, ori era anesteziat ori elxista prin alte dimensiuni..dupa cum spui matale... Iar SPP istul a luat el decizia de a alerga ca un dement... Chiar ne iei de prosti!! Nu vrei tu sa te duci sa te culci si si sa ne lasi cu prostiile voastre liberale?

    1. Pai domnul ministru doarme (acum zice ca se odihnea) cu sirena in functiune. Sa-i doteze Orban pe ministrii cu sitrene la domiciliu pentru odina (somn) si sa poata fi atent cum conduce soferul de la SPP. atunci cand este la serviciu si se deplaseaza.

    Bineinteles ca este o mare minciuna pentru care la o astfel de motivare nu putea contribui alta in afara de corijenta la guvernare madam Raluca, ca de la ceilalti incompetenti din guvern (inclusiv transporturi) de la SPP sau parchet nu te astepti la altceva in afara de a baga capul in nisip ca strutul timp de zile in sir.

    Verificati desfasuratoarele telefoanelor mobile ale "capabilului" Bode si minciuna cu dormitul cu semnalele acustice pornite la masina si cu viteza deplasarii pe meandrele drumului sinuos, iese sigur la iveala.

    oare acum coruptia nu mai ucide? muie pnl

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb