UPDATE Robert Negoiţă, acuzat într-un dosar legat de prostituţie

F. A.
Miscellanea / 10 noiembrie 2010

La Tribunalul Ialomiţa urmează să înceapă, pe 24 noiembrie, judecarea procesului a patru bărbaţi acuzaţi de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de tinere care lucrau ca prostituate de lux, sub paravanul unei agenţii de fotomodele, relatează Hotnews. Potrivit rechizitoriului DIICOT, o martoră cu identitate protejată a declarat că "în perioada 2007-2009 a întreţinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar, prin intermediul acestuia, acte sexuale plătite cu Negoiţă Robert Sorin, Nuredin Beinur şi Rasitzaimoglu Muammer, Rasitzaimoglu Muammer Tahir".

În acest dosar au fost trimişi în judecată Ion Valeriu Tamarjan (34 de ani), Relu Cornel Costan (36 de ani), Alexandru Gabriel Voicu (22 de ani) şi Radu Ştefan Nicola (28 de ani), care nu au antecedente penale.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro. Primii doi inculpaţi se află în arest preventiv.

DIICOT consemnează faptul că "inculpatul Costan Relu Cornel este cel care, în perioada în care au fost asociaţi, i-a făcut cunoştinţă lui Tamarjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR2, Răzvan Nicolescu - director general şi Ştefan Stănescu - producător de emisiuni".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb